Prima pagină  »  Ştiri  »  Stati pe aproape – In curand va debuta noul Grand Bentley!
10 IUNIE 2009, 17:09
1,351
0
Stati pe aproape – In curand va debuta noul Grand Bentley!
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
„Motivul datorita caruia am cumparat un Bentley este datorat performantelor sale excelente pe care le demonstreaza pe traseu. Asemenea calitati... fac sa nu mai doresti altceva vreodata.” a declarat primul cumparator al unui model Bentley, Noel Van Raalte in anul 1921.

Anume cu aceasta spusa, compania britanica producatoare de automobile luxoase Bentley, incearca sa atraga atentia asupra sa, in special ca aceasta a anuntat astazi ca mai tarziu in Vara 2009 va debuta noul sau model, Grand Bentley. Fiind proiectat si construit la uzina din Crewe, compania asigura ca acesta va fi cea mai pura exprimare a spiritului Bentley, lucru de care ne putem da seama si dupa singura poza prezentata de companie.

Chiar daca, nu prea putem vedea multe detalii ale noului model, din putinul aratat, putem observa liniile suple pornite de la farurile fata pe capota, si semnul Bentley ce sta mandru deasupra grilei radiatorului. Este o poza ce ne lasa in suspans, de fapt acest lucru si l-a dorit si compania. Iar acum, nu ramane decat sa asteptam...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!