Prima pagină  »  Ştiri  »  34 % din clientii companiei Continent utilizeaza serviciile acesteia la recomandarile
17 IULIE 2009, 11:57
1,706
0
34 % din clientii companiei Continent utilizeaza serviciile acesteia la recomandarile prietenilor
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
In urma numeroaselor sondaje, s-a constatat ca 34 % din clientii companiei Continent utilizeaza serviciile acestuia multumita recomandarilor facute de rude, prieteni si cunoscuti. Acest fapt este o recompensa substantiala pentru numeroasele eforturi depuse spre a satisface la maxim toate cerintele clientilor nostri.

Din momentul deschiderii sediului reprezentatei oficiale, oaspetii si clientii salonului sunt supusi diferitor anchete. Potrivit manager-ului de marketing Viorel Verbinski, compania Continent foloseste sistemul de clasificare a adresarilor clientilor VOC (Voice of the Customer). Ancheta VOC contine o serie de intrebari despre calitatea deservirii si reparatiilor efectuate, timpul de asteptare, bunavointa personalului si alte momente cu care clientii se intalnesc la vizitarea reprezentantei si a service centrului. O atentie mare nu li se acorda cifrelor formale, dar comentariilor libere lasate de catre clienti in urma sondajelor. Acest lucru este infaptuit in primul rand cu scopul de a satisface la maxim clientii, deoarece nimeni inafara clientului nu va putea sugera mai bine lucrurile ce trebuie modificate sau perfectate.

“Noi avem grija de clientii nostri nu doar la momentul procurarii automobilului, dar si pe parcursul intregii vieti ale “prietenului de fier”: ne interesam daca este satisfacut clientul de pe urma automobilului procurat, recomandam modalitati de exploatare si de deservire ulterioara a acestuia” – a declarat manager-ul raspunzator pe relatiile cu clientii Olesea Olteanu.


Din primele zile de existenta ca reprezentat autorizat Toyota si importator oficial Lexus in Republica Moldova, compania Continent controleaza minutios calitatea serviciilor prestate. Pentru reprezentanta este extrem de important ca clientii sa raman la maxim satisfacuti de pe urma serviciilor prestate si de timpul petrecut in incinta autosalonului. Centrul Toyota Chisinau “Continent” isi doreste foarte mult ca clintii sai sa se simta ca acasa in incinta reprezentantei.

Procurand un automobil Toyota sau Lexus de la compania “Continent”, sau daca este efectuata deservirea tehnica sau reparatia acestuia, clientii se impart cu cei mai apropiati oameni cu sentimentele pozitive si ii sfatuie pe acestia sa procure un automobil anume din centrul nostru. Increderea – este cel mai puternic stimul pentru munca de viitor.

“Pentru noi sunt importante toate parerile si notele acordate, deoarece scopul nostru este - perfectionarea continua pentru a satisface cerintele clientilor, cu scopul de a nu-i dezamagi in nici un caz pe proprietarii acestor masini legendare japoneze si sa le oferim tot ce avem mai bun. In reprezentanta sunt create toate conditiile pentru ca automobilul sa fie cat mai comod ales, procurat si deservit in service centru” a declarat directorul departamentului vanzari Serghei Maximciuc.

In acest moment compania “Continent” este unica reprezentanta autorizata Toyota si importatorul oficial Lexus in Republica Moldova.
Compania “Continent” cuprinde peste 3.000 metri patrati, 11 puncte de deservire tehnica, care pot deservi 50 automobile pe zi. Centrul ofera intreg spectrul de servicii in care se includ: efectuarea test drive-lor, procurarea automobilelor, asigurarea acestora, leasing, creditare, trade-in (schimbarea automobilului rulat pe unul nou cu achitarea diferentei de pret), piese de schimb si accesorii originale. Astfel noi oferim o deservire perfecta la un pret accesibil!


Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!