Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi marcheaza 100 ani de istorie printr-un eveniment de amploare
15 IULIE 2009, 16:15
1,367
0
Audi marcheaza 100 ani de istorie printr-un eveniment de amploare
De Redactia PiataAuto.md
0
Exact cu 100 ani in urma, la 16 Iulie 1909, in orasul Zwickau din Germania, August Horch a fondat compania August Horch Automobilwerke GmbH, ca in scurt timp dupa aceasta sa o redenumeasca in Audi Automobilweke. In acesti 100 ani, compania Audi a schimbat istoria de cate ori a avut ocazia prin lansarea numeroaselor modele legendare, insa cel mai important lucru este ca Audi isi doreste sa continuie in aceeasi maniera, iar noi nu putem decat sa ne bucuram de pe urma acestui fapt.

Cu ocazia implinirii a 100 ani de istorie Audi, joi 16 Iulie, se dau startul unor evenimente ce vor continua pana duminica, care vor pune in centrul atentiei momentele importante inregistrate in perioada acestui secol de catre companie, cat si planurile acesteia de mai departe. In cadrul acestor evenimente vor participa foarte multe persoane publice, politicieni, sportivi, savanti si oameni de cultura. Cel mai asteptat ramane a fi discursul Cancelarului german Angela Merkel, care va incerca sa evidentieze problemele principale ale politicii economice actuale, si va sublinia greutatile cu care se confrunta industria auto, dar si mijloacele de combatere a acestora.

Evenimentul va fi gazduit de prezentatorul TV, Thomas Gottschalk, si va fi transmis in direct de canalul de televiziune online Audi, incepand cu ora 19.30. Imediat dupa inceperea petrecerii, renumitul pianist chinez Lang Lang va interpreta cateva piese cu ajutorul pianului Audi Design grand piano, un pian a carui design a fost elaborat de Studioul de Design Audi, si care pe parcursul timpului va fi utilizat in cadrul diferitor evenimente muzicale.

Imediat dupa ce Cancelarul german Angela Merkel isi va incheia discursul, Presedintele Consiliului de Administrare Audi AG, se va alatura cancelarului pe scena, pentru ca impreuna cu acesta sa dezvaluie noul model al companiei ce nu a mai fost prezentat niciodata publicului.

Anuntul potrivit caruia va fi prezentat un nou model Audi, a lasat motive de intrigi printre jurnalisti si fanii companiei Audi, deoarece in scurt timp era asteptata prezentarea noilor modele Audi A5 Sportback si Audi Q3, dar totusi am putea sa ne asteptam la o mare surpriza de la companie, si sa fie prezentat un model cu totul special cu ocazia celor 100 ani de existenta Audi, poate chiar intr-o serie limitata de 100 de exemplare, insa acestea sunt doar presupuneri. Bine ca a ramas sa asteptam doar o zi...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!