Prima pagină  »  Ştiri  »  Doua premiere mondiale in cinstea a 100 ani ai marcii Audi
20 IULIE 2009, 09:26
1,258
0
Doua premiere mondiale in cinstea a 100 ani ai marcii Audi
De Redactia PiataAuto.md
1
Dupa cum relatam in stirile anterioare, intre 16 si 19 Iulie, compania Audi AG a organizat un eveniment major prin intermediul caruia erau celebrati 100 ani de istorie a companiei. Multe persoane importante au fost prezente la invitatia companiei, insa cel mai important avea sa fie Cancelarul german Angela Merkel, care a tinut un discurs in care a constatat situatia actuala a industriei auto, dar a si felicitat compania Audi AG cu implinirea frumoasei varste de 100 ani.

La scurt timp dupa discursul Cancelarului au venit si premierele mondiale... Prima era descoperirea noului model Audi A5 Sportback, despre care Redactia PiataAuto.md a relatat amplu in stirea din 17 Iulie, care a fost dezvaluit publicului chiar in fata forumului Audi din Ingolstadt. A doua premiera era ceva mai neobisnuita pentru companie, datorita faptului ca in loc sa fie prezentata o noua creatie din domeniul automobilistic, a fost prezentat pianul Audi Design grand piano elaborat de centrul de design Audi si compania Bosendorfer. Acest pian nu este unul simplu, deoarece are un pret de 100.000 Euro si va fi utilizat pe viitor de companie cu prilejul diferitor evenimente.

Presedintele Consiliului de Administrare a companiei Audi AG, Rupert Stadler, a tinut la randul sau un discurs in care a vorbit despre istoria si progresul marcii Audi, dar si cum compania si-a obtinut reputatia pe parcursul multor ani ca in final sa devina una din cele mai de succes brand-uri din lume. Dupa spusele lui Stadler, in curand Audi va deveni lider in domeniul tehnologiilor moderne datorita viitoarelor automobile hybrid sau propulsate de energia electrica.

Dupa ce premierele mondiale au surprins publicul prezent, seara a fost infrumusetata de show-ul de lumini executat de Jerry Hosteter, iar putin mai tarziu toti cei prezenti au avut fericita ocazie sa asculte o simfonie special conceputa pentru evenimentul de celebrare a 100 ani de isorie Audi de catre producatorul muzical Leslie Mandoki.
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!