Prima pagină  »  Ştiri  »  Electro AMG!
17 IULIE 2009, 15:43
1,697
0
Electro AMG!
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Mercedes-Benz si diviziunea sportiva AMG inca nu au reusit sa prezinte modelul SLS AMG atat de mult asteptat de toata lumea, iata ca acestia anunta o stire socanta... Urmasul lui Mercedes-Benz Gullwing, SLS AMG va fi oferit intr-o versiune electrica ce va fi propulsata de o puternica unitate electrica de propulsie, care pe langa puterea imensa cu care va propulsa bolidul, nu va polua in nici un mod mediul inconjurator.

Electro mobilul Mercedes-Benz SLS AMG va fi dotat cu patru electro-motoare ce vor fi instalate langa roti, insa nu vor fi montate in acestea ca la alte modele, ceea ce va permite o reducere considerabila de greutate. Puterea totala a propulsoarelor este de 392 Kw sau 525 cai-putere, care livreaza un cuplu imens de 880 Nm. Pana la 100 km/h, Mercedes Benz SLS AMG cu propulsor electric va accelera in doar 4 secunde, exact ca si modelul SLS AMG dotat cu V8-ul de 6.3 litri si 571 cai-putere.

Versiunea electrica SLS AMG este dotata cu baterii Litiu-Ion cu tensiune inalta, care pot fi reincarcate si datorita sistemului de recuperare a energiei, activat automat in momentul cand sunt actionate franele. Astfel in acest moment, electro-motoarele lucreaza pe post de generatoare, care stocheaza energia electrica in baterii. Sistemul electric a fost elaborat in paralel cu automobilul, astfel acesta este perfect compatibil cu automobilul, la fel cum este compatibila masa impartita intre punti cu centrul jos de greutate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!