Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrari este mai aproape de Nurburgring
14 IULIE 2009, 14:45
1,270
0
Ferrari este mai aproape de Nurburgring
De Redactia PiataAuto.md
1
Dupa ce ieri anuntam ca Aston Martin a deschis un magazin in preajma circuitului legendar german Nurburgring, a venit randul sa o faca si Ferrari, acesta de fapt este si primul magazin al Scuderiei pe teritoriul Germaniei. La ceremonia de inaugurare au fost prezenti pilotii echipei Ferrari de Formula 1 Felipe Massa si Kimi Raikonen, care au avut marea onoare de a taia panglica ce simboliza deschiderea noului centru comercial, inainte ca duminica sa participe la etapa de Formula 1 de pe circuitul Nurburgring.

Noul Nurburgring Ferrari Store are o suprafata totala de 240 metri patrati, si a fost elaborat in totalitate de Studio Iosa Ghini, care a incercat sa sublinieze cat mai bine cele doua caractere ale marcii Ferrari – luxul si cursele cu motor. Noul centru va oferi clientilor o gama larga de productie Ferrari, si va include o sectiune business pentru intalniri de afaceri, si o zona de relaxare de unde poate fi admirat circuitul.

Magazinul Nurburgring Ferrari Store se alatura centrelor comerciale deja existente din intreaga lume, ca de exemplu celor din Milano, Roma si Venetia (Italia), Londra (Marea Britanie), Barcelona (Spania), San Francisco si Miami (SUA), Macao (China) si Abu Dhabi (UAE). Pe viitor, Ferrari are un plan de dezvoltare a magazinelor sale, care presupune constructia a peste 40 magazine in urmatorii trei ani in Europa, Statele Unite si in Orientul Mijlociu.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!