Prima pagină  »  Ştiri  »  Ford lanseaza o piesa muzicala la cererea fanilor
13 IULIE 2009, 15:13
1,306
0
Ford lanseaza o piesa muzicala la cererea fanilor
De Redactia PiataAuto.md
1
La scurt timp dupa ce a aparut pe micile ecrane, spotul publicitar pentru noua Ford Ka, compania Ford a primit multe cereri potrivit carora li se cerea sa fie lansata piesa din video spot, care este interpretata de “The Tease si Megane Wyler”. In asa mod, in colaborare cu Universal Records, Ford anunta ca lanseaza piesa compusa pentru campania europeana de promovare a noii Ford Ka.

Datorita faptului ca video spotul noii Ford Ka a strans peste 400.000 vizualizari pe Youtube, compania Ford a decis rapid sa inregistreze piesa din spotul publicitar, pentru a satisface miile de cereri parvenite. Megan Wyler, in prezent inregistreaza primul sau albul solo, s-a declarat foarte bucuroasa de pe urma succesului repurtat de piesa, si a mentionat ca acesta este un adevarat succes pentru toti cei implicati in elaborarea si inregistrarea acesteia.

Piesa interpretata de “The Tease si Megan Wyler” a fost compusa la cererea companiei Ford de Soundtree si Ogilvy Advertising din Londra, care au fost asistate de Universal Records.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!