Prima pagină  »  Ştiri  »  Grupul BMW isi anunta premierele pentru Salonul de la Frankfurt
31 IULIE 2009, 10:54
1,718
0
Grupul BMW isi anunta premierele pentru Salonul de la Frankfurt
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Pentru prima data in istorie, Grupul BMW va avea ocazia sa prezinte produsele celor mai importante trei marci sub acelasi acoperis. In asa mod, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ce va avea loc intre 17 si 27 Septembrie, in sala 11, Grupul BMW aduna sub acelasi acoperis marcile BMW, MINI si Rolls Royce, motiv pentru care grupul va avea ocazia sa organizeze diferite evenimente atractive pentru public.

Hala 11, care recent a fost inaugurata de edilul orasului Frankfurt, ii va permite Grupul BMW sa-si demonstreze interesul fata de copii si educatia acestora. Astfel, toti copii cu o varsta intre 3 si 13 ani vor putea descoperi cat este de fascinanta mobilitatea in Junior Campus. Aici, intr-un atelier special amenajat, copiilor cu o varsta de 7-13 ani li se va explica prin joaca cum sunt controlate toate resursele companiei intr-o maniera responsabila si eficienta. Iar in afara Junior Campus , pe parcursul salonului va activa o scoala in cadrul careia va fi studiata siguranta la trafic, unde prin intermediul unui curs copiilor intre 3 si 6 ani li se va insufla cum este necesar de a se comporta responsabil in trafic.

Pentru vizitatorii maturi, BMW a pregatit un circuit de cateva sute de metri ce cuprinde tot teritoriul salii 11, pe suprafata caruia vor rula toate premierele mondiale din aest an, dar si intreaga flota de automobile BMW EfficientDynamics. In asa mod, prin intermediul circuitului, motto-ul din acest an al companiei BMW “Sheer Driving Pleasure”, capata un inteles practic, iar fiecare vizitator va putea admira noutatile companiei, dar si fuziunea dintre placerea de a conduce si consumul mic de combustibil. Cat priveste premierele mondiale, asupra carora vor fi concentrate cele mai multe priviri, BMW va expune modele hybrid ca BMW ActiveHybrid 7 si BMW ActiveHybrid X6, dar si mult asteptatele BMW Seria 5 Gran Turismo si BMW X1.

La data de 26 August, compania MINI sarbatoreste 50 ani de existenta, cu aceasta ocazie speciala prezenta companiei MINI la Salonul de la Frankfurt va fi concetrata anume in jurul acestui eveniment major. Vizitatorii vor putea admira stand-ul excelent al companiei din aceeasi sala 11, care va fi dominat de expresia “What a Birthday. It’s MINI” ce se va intinde pe o suprafata cu o lungime de 35 metri, inaltimea de 6 metri si adancimea de 4 metri. Premierele MINI nu vor intarzia sa apara, astfel cu ocazia aniversarii, vor fi prezentatea editiile speciale MINI 50 Camden si MINI 50 Mayfair, dar si alte produse incitante, ca de exemplu conceptul MINIMALISM, care vine cu un pachet de masuri pentru a reduce consumul de combustibil si emisiile nocive, ce va fi prezentat intr-o zona futuristica a stand-ului.

Insa cel mai exclusivist stand, ramane a fi cel al britanicilor de la Rolls Royce, care in acest an vor prezenta in premiera mondiala noul model Rolls Royce Ghost, o limuzina de clasa lux, ceva mai mica decat Phantom-ul la dimensiuni, dar in acelasi timp mai mare decat BMW Seria 7. Totusi, pe stand-ul ce a fost proiectat ca o cladire deschisa cu un acoperis din sticla, va face o baie de multime exclusivistul Phantom, ce va fi prezent in versiunile Extended Wheelbase, Drophead Coupe si Phantom Coupe.

Cele relatate mai sus, amintesc ca vor putea fi admirate doar la stand-ul Grupului BMW, iar daca este sa luam in considerare ca in spatiul de 170.000 metri patrati ai salonului, vor fi prezenti peste 700 expozanti, dintre care 63 de producatori auto din intreaga lume, pot spune cu siguranta ca editia a 63-a a Salonului Auto de la Frankfurt 2009 va oferi o experienta de neuitat pentru toti vizitatorii, care cu siguranta isi vor aduce aminte si peste multi ani de acest eveniment auto major.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!