Prima pagină  »  Ştiri  »  KIA prezinta primele imagini cu noul sau model premium
30 IULIE 2009, 16:45
1,707
0
KIA prezinta primele imagini cu noul sau model premium
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Compania KIA Motors a facut astazi publice primele imagini cu noul sau model de clasa premium, care va inlocui pe piata actualul Opirus. Vanzarile noului model, care in prezent are nume de cod VG, vor incepe in Korea la sfarsitul anului, ca eventual sa fie comercializat in America de Nord si Europa.

Din motiv ca KIA Opirus a fost lansata in anul 2003 si este vizibil depasita de timp, KIA anunta ca o inlocuieste cu nou model despre care in prezent nu se stie prea mare lucru. Conceptul VG, care a fost prezentat pentru prima data la Salonul Auto de la Seul, si care intra in productia de serie, demonstreaza clar urmatorul pas abordat in materie de design de compania KIA, adoptand in totalitate liniile noii tendinte de design KIA “sofisticare prin simplitate”. Acest fapt ne este demonstrat de fata puternica, profilul neted, si de liniile spate sofisticate, dar in acelasi timp simple, care impreuna creaza o figura eleganta si chiar luxoasa.

Aparitia noului model KIA este foarte asteptata atat de companie, dar si de public, in special datorita feedback-ului pozitiv primit la momentul prezentarii conceptului VG la Salonul Auto de la Seul, a carui model de serie are toate sansele pe viitor sa cucereasca inimile multor persoane.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!