Prima pagină  »  Ştiri  »  Opel Insignia va fi studiata indeaproape de studenti
17 IULIE 2009, 17:47
1,288
0
Opel Insignia va fi studiata indeaproape de studenti
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Cand profesorii din universitati vorbesc despre utilizarea diferitor metode de studiere pentru a ajuta studentii cat mai bine sa inteleaga ceea ce le este predat, acestia de obicei nu implica si masinile noi, insa pe viitor, anume de aceasta vor beneficia studentii de la Universitatea din Coventry, Marea Britanie, datorita companiei Vauxhall.

Motivul pentru care Masina Anului 2009 in Europa, Vauxhall Insignia, a fost donata Universitatii din Coventry este ca aceasta a dovata de mare daruinta pe parcursul anilor spre a cunoaste si explora design-ul automobilistic.

Modelul Vauxhall Insignia va fi cercetat minutios de catre studenti, cu ajutorul diferitor metode de evaluare a ergonomicii si de apreciere a metodelor de asamblare, ceea ce le va usura lucrul tinerilor specialisti pe viitor. Studentii vor putea chiar indeparta unele parti ale automobilului cu scopul de a elabora propriile modele si de ale monta pe acesta, ca exemplu acesta poate servi la elaborarea facelift-urilor.

In poza: Decanul facultatii de Arta si Design al Universitatii din Coventry, David Browne, la scurt timp dupa ce i-au fost inmanate cheile de la Vauxhall Insignia de catre Managerul pentru Proiecte Speciale din cadrul companiei General Motors Marea Britanie, Paolo De Luca.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!