Prima pagină  »  Ştiri  »  Peugeot 308 RCZ se intoarce la Frankfurt ca model de serie
14 IULIE 2009, 13:33
1,311
0
Peugeot 308 RCZ se intoarce la Frankfurt ca model de serie
De Redactia PiataAuto.md
1
Dupa ce in anul 2007 la Salonul Auto de la Frankfurt, Peugeot a prezentat conceptul 308 RCZ, francezii au depus eforturi substantiale pentru al readuce aici pe acesta peste doi ani, dar ca model de serie. De fapt le-a reusit acest lucru, si acum Peugeot anunta ca candva conceptul 308 RCZ, va fi aratat in curand publicului ca un veritabil model de serie.

Totusi pentru a obtine o transformare atat de rapida de la un concept, la un model de serie, inginerii Peugeot au fost nevoiti sa depuna multa indrazneala si initiativa. Designer-ii si inginerii au lucrat cot la cot pentru ai reda modelului aceleasi linii regasite pe prototipul anului 2007, pentru ca modelul de serie sa fie prezentat la timp in cadrul editiei cu numarul 63 al Salonului Auto de la Frankfurt.

A mai ramas putin timp pana vom putea admira noua creatie franceza, insa deja de pe acum este cunoscut faptul ca vanzarile noului coupe cu 4 locuri vor incepe in Primavara anului 2010 si ca acesta il va avea drept concurent principal coupe-ul Audi TT.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!