Prima pagină  »  Ştiri  »  Rarisimo! Alfa Romeo Brera “Italia Independent” editie limitata!
28 IULIE 2009, 10:00
2,291
0
Rarisimo! Alfa Romeo Brera “Italia Independent” editie limitata!
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Compania italiana Alfa Romeo in parteneriat cu “Italia Independent”, o marca care promoveaza stilul italian cu ajutorul diferitor produse, a decis sa o faca inca o data, insa cu ajutorul modelului Brera. Noua Alfa Romeo Brera “Italia Independent” are toate sansele sa aduca un nou val de stil si inovatie italiana, deoarece va fi produs intr-o editie limitata de 900 exemplare, care cu siguranta se vor cumpara ca painea calda atat in Italia, cat si intreaga Europa, Japonia si Australia.

Modelul este cu atat mai special cu cat pentru Italia Independent cuvantul “inovatie” nu este o necunoscuta, si din acest motiv Brera va fi pur si simplu impanzita cu materiale noi precum Kevlar, Cordura DuPont, Gore-Tex sau Carbon care vor fi combinate cu asa materiale fine ca lana, casmirul Loro Piana, sau celuloza acetata pentru a obtine produse cat mai originale.

La randul sau, Alfa Romeo isi va aduce contributia prin intermediul experientei acumulate de-a lungul anilor, iar astfel “Brera Italia Independend” va deveni primul automobil de serie ce va oferi vopsea intunecata Titanium pe intreaga sa caroserie. In continuare exteriorul mai este infrumusetat cu discurile din aliaj usor la fel vopsite intr-o nuanta intunecata, printre spitele careia se ved etrierele de culoare rosie care ne sugereaza o doza inalta de dinamism.

Atentia la detalii poate fi regasita si la interior, care este caracterizat de insertiile din carbon de pe panelul central si de inscriptiile din aluminiu Brera “Italia Independent” de pe tetierele scaunelor fata. Sportivitatea este sugerata de volanul din piele, elementele rosii rotunde de pe consola centrala si de aluminiul de pe pedalele sportive.

Intr-un final, Alfa Romeo Brera “Italia Independent” poate fi comandata cu propulsorul de 2.2 litri JTS cu 185 cai-putere, sau cu cel V6 de 3.2 litri cu 260 cai-putere. Ambele propulsoare pot fi cuplate la cutia de viteze manuala, Selespeed sau automata Q-Tronic cu 6 trepte , iar versiunea cu 260 cai-putere poate fi optata si cu tractiunea integrala Q4.

Noua Alfa Romeo Brera “Italia Independent” va fi pusa la dispozitia clientilor dornici de exclusivitate incepand cu Septembrie 2009, si va putea fi echipata cu o multime de echipamente multi-media sau cu sisteme de siguranta pasiva sau activa.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!