Prima pagină  »  Ştiri  »  RUMEON – o companie de succes si un partener de incredere!
20 IULIE 2009, 12:50
1,714
0
RUMEON – o companie de succes si un partener de incredere!
De RUMEON SRL
1
Suntem cea mai buna solutie pentru clientii nostri!

Compania Rumeon – este reprezentanta oficiala Volkswagen si Audi in Republica Moldova. Activam deja de 17 ani pe piata Republicii Moldova, timp in care am devenit pentru clientii nostri nu doar un partener de incredere, dar si un adevarat prieten. Reesind din interesele Dvs, noi gasim solutiile optime pentru cerintele Dvs.

Compania RUMEON este fericita sa Va propuna cele mai convenabile conditii de procurare a oricarui automobil Audi sau Volkswagen, dar si un spectru larg de oferte pentru echiparea si deservirea tehnica a acestora. Personalul calificat va va ajuta oricand sa va alegi automobilul, in dependenta de dorintele personale, incepand cu alegerea versiunii si finisand cu cea mai convenabila schema de achitare a pretului.

Daca Dvs inca nu va-ti decis care model este perfect pentru Dvs, noi va putem propune efectuarea testelor drive , in urma carora la sigur ve-ti intelege care automobil va reprezinta cel mai mult. Un lucru care ne deosebeste de alte reprezentante din orasul Chisinau, sunt parerile clientilor, care de nenumarate ori ne-au spus: “Multumesc mult, in showroom-ul Dvs cu adevarat m-am simtit un client, si nu un simplu vizitator! Deservirea este impecabila, ceea ce nu poate lasa loc pentru nici o pretentie...”

Inca un detaliu care subliniaza atarnarea speciala a companiei RUMEON fata de clientii sai este sugerata de echiparea showroom-ului cu retea fara fir de internet WI-FI, care ajuta clientii sa-si rezolve toate problemele urgente intr-un timp scurt.

Noi importam automobilele doar din Germania!

Istoria industriei auto mondiale nu poate fi inchipuita fara marca Volkswagen. Pentru multe persoane, automobilele noastre au un loc important in viata cotidiana. Noi la randul nostru in continuare vom stabili noi standarte si vom implimenta in viitor pe masinile noastre cele mai moderne tehnologii.

Audi este producatorul german care imbina in sine stilul exclusiv cu cele mai moderne tehnologii. Creativitatea, loialitatea fata de clientii nostri, entuziasmul si dorinta de a satisface cerintele clientilor nostri sunt cativa din factorii ce ne asigura un succes atat de mare in tot ce facem.

Majoritatea automobilelor noastre sunt produse in Germania la uzinele din Wolfsburg, Mozel, Emden, Hanovra pentru Volkswagen, dar si in Ingolstadt si Neckarsulm pentru Audi.

Spre deosebire de comerciantii neautorizati, care importa automobile neadaptate la drumurile noastre sau destinate pentru clima din Emiratele Unite sau SUA, noi propunem solutia perfecta – Cele mai bune preturi din Europa pentru automobilele Volkswagen si Audi, dar si o deservire tehnica autorizata a acestora.

Aveti grija! Automobilele procurate din punctele neautorizate au sanse sa nu treaca deservirea tehnica deoarece acestea sunt destinate altor regiuni.


Noi formam o echipa unita!

Compania RUMEO activeaza dupa tipul reprezentantelor din vest-ul Europei, iar acest fapt este demonstrat si de certificatul de calitate ISO-9001:2008. In acest moment, noi suntem primul si singurul importator autorizat Volkswagen si Audi in Republica Moldova. La general, certificatul ISO demonstreaza statutul companiei, calitatea deservirii si a satisfactieii clientilor. Acestea sunt momentele cheie, cu ajutorul carora este obtinut succesul intr-o afacere. In fata noastra am avut scopul de a optimiza viteza si calitatea serviciilor in asa fel incat clientii sa fie mereu satisfacuti. Toate departamentele companiei sunt legate intre ele si activeaza impreuna pentru atingerea unui nivel maxim de eficient al activitatii.

Noi progresam!

La 16 Iulie 2009 s-au implinit 100 ani din momentul cand a fost infiintata compania Audi. Audi – inseamna istoria progresului si a tehnologiilor: tractiunea integrala Quattro. Pe parcursul anilor au fost obtinute multiple inovatii tehnologice, cat si castiguri in diferite curse. Important este faptul ca Audi a fost prima companie care a introdus propulsoarele diesel pe modelele din clasa premium. Modelul A8, pe o perioada de 7 ani a fost singurul automobil din clasa sa, care era dotat cu un propulsor diesel, iar cel mai important “know-how” al companiei Audi, a fost utilizarea aluminiului in constructia caroseriei automobilelor.

La traducerea din germana, Volkswagen inseamna “automobilul poporului”. Astazi, Volkswagen –reprezinta simbolul calitatii germane, increderii si rezistentei in timp. Iar pe langa aceasta, VW este unul din cele mai populare si des intalnite automobile din Republica Moldova.

Realizarile companiei RUMEON – sunt sugerate de vanzarile inregistrate in ultima perioada de timp, unde chiar daca intreaga industrie auto cunoaste o scadere, Volkswagen si-a marit in ultimele luni cota de piata de la 1.4 % la 2.2 % (vanzarile inregistrate in lunile Ianuarie – Iunie 2008, in comparatie cu anul 2009); Audi isi mentine in continuare cota de piata de 0.7 %. Pe viitor suntem predispusi sa mentinem acelasi nivel al vanzarilor cu scopul de a mari in continuare cota de piata a marcilor Volkswagen si Audi in Moldova.

Noi inaintam cele mai bune propuneri!

Fiecare client are mari sanse de asi gasi automobilul perfect in showroom-ul nostru. Din pacate noi nu vindem vise, noi doar ajutam ca ele sa devina realitate... Veniti si va convingeti de acest lucru!



Distribuitor oficial Volkswagen in Republica Moldova:

RUMEON SRL
Showroom Volkswagen: str. Varnita, 22, Chisinau
Telefon: 407-700
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!