Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru introduce noua Impreza WRX STI spec C
27 IULIE 2009, 12:34
1,899
0
Subaru introduce noua Impreza WRX STI spec C
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Compania Subaru anunta lansarea noii versiuni al legendarei sportive Impreza WRX STI spec C, care dupa calitatile sale este bazata pe Impreza WRX STI, dar care in acelasi timp vine cu o caroserie mai usoara, cu modificari la propulsor si sasiu. Puterea propulsorului ramane a fi aceeasi, insa manevrabilitatea este asul din maneca al acestei versiuni.

Incepand cu anul 1992, anul cand Impreza WRX STI a vazut pentru prima data lumina zilei, diviziunea Subaru Tecnica International (STI) a elaborat o serie de versiuni si asa al puternicului model Impreza STI WRX. Spec C este una din acestea si ca deosebire esentiala fata de modelul din care a derivat, se poate enumera turbina cu tehnologie twin scroll si Engine Control Unit care au primit setari noi, propulsorul livreaza un raspuns mai rapid la comenzile conducatorului, suspensia fata/spate a fost special elaborata pentru acest model, iar astfel manevrabilitatea este exacta chiar si in cele mai agresive conditii de conducere. Capota din aluminiu, ferestrele laminare si acumulatorul de dimensiuni mici au contribuit la reducerea greutatii automobilului.

Noul Subaru Impreza STI WRX spec C este destinat doar pentru Japonia, iar in total vor fi produse 900 unitati pentru care vor fi oferite doar doua culori Sunrise Yellow si Pure White. Propulsorul este acelasi turbo aspirat de pe Impreza STI WRX cu o capacitate de 2.0 litri, ce livreaza 304 cai-putere si un cuplu maxim de 422 Nm, ce sunt atinsi la 4.400 rpm.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!