Prima pagină  »  Ştiri  »  Trecutul glorios intr-o singura expozitie - “Sport by Renault”
22 IULIE 2009, 15:31
1,743
0
Trecutul glorios intr-o singura expozitie - “Sport by Renault”
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
L’Atelier Renault de pe Champs-Elysees din Paris, invita toti doritorii pentru a intra in fascinanta lume a curselor cu motor Renault, dar si sa admire noul Renault Megane RS. Compania franceza are o istorie bogata in domeniul sporturilor cu motor, astfel ii invita pe toti doritorii sa descopere si sa re-traiasca emotiile puternice ale competitiilor si a victoriei, incepand cu anul 1964 pana in prezent.

In cadrul expozitiei vor fi expuse asa bolizi ca Renault RS14, care a derivat din modelul RS10, ce a obtinut prima victorie pentru Renault in circuitul Formula 1 in anul 1979 in cadrul Grand Prix-ului Frantei, insa va putea fi admirat si modelul de curse Formula 1 al anului 2009, cu numarul 29. Dupa 30 ani de participare in circuitul de Formula 1, Renault se poate lauda cu rezultate impresionante, ca: sapte titluri mondiale la piloti, doua titluri la constructori, sase titluri la producatorul propulsorului, si 113 victorii la general.

Pe langa masinile de Formula 1, mai sunt prezentate asa modele ca R8 Gordini, ce a fost produs in anul 1964, fiind poreclit “La Gorde”, si care a deschis seria castigurilor in competitiile cu motor pentru Renault; R5 Turbo care a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris in anul 1978, dar si noul Renault Megane Trophy, care arata rezultate bune in cadrul World Series Renault.

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si actuala gama de modele de serie Renault Sport Technologies, ca de exemplu noul Megane RS, ce a fost elaborat precum un succesor al modelelelor sportive ale anului 2007 si 2008, Renault Megane F1 Team R26 si Megane R26.R, ce poate fi admirat langa noul Clio RS si Twingo RS.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!