Prima pagină  »  Ştiri  »  Tuning Week la Shopping MallDova!
23 IULIE 2009, 18:10
2,372
0
Tuning Week la Shopping MallDova!
De Shopping MallDova
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
In perioada 27 iulie - 2 august curent, Shopping MallDova si Vtuning Design invita pasionatii de masini tunate la Tuning Week. Pe parcursul intregii saptamani vizitatorii mall-ului vor avea posibilitatea sa admire automobile modificate in stil sport, clasic, lux, sa afle ultimele noutati si inovatii in domeniul auto-tuning-ului, sa participe la concursuri si sa castige premii oferite de mall pe toata durata acestei saptamani.

Automobilele tunate vor fi amplasate la parterul Shopping MallDova, iar vizitatorii isi vor putea exprima admiratia pentru masinile expuse prin acordarea de voturi. Procedura de vot este foarte simpla. Vizitatorii vor completa un formular in care vor indica masina preferata. Formularele vor fi colectate intr-o boxa pe parcursul celor 7 zile cat va dura Tuning Week, iar la sfarsitul saptamanii se vor face totalurile si vor fi nominalizati castigatorii. Acestia vor primi diplome de participare, vouchere pentru cumparaturi in magazinele din Shopping MallDova si cupe executate in stil tuning.

Partenerii proiectului: Ted Lapidus, Alo.

Competitii "Need For Speed" la console Sony Playstation 2 si pista de masini radio comandate.


Pe parcursul intregii saptamani, pasionatii de curse Need for Speed vor putea participa la competitii de viteza la console de jocuri interactive Sony PLaystation 2, pe displayurile cu plasma instalate in mall. Cel mai bun timp al zilei va fi premiat! Participantii pot castiga vouchere pentru cumparaturi la magazinele din Shopping MallDova.

Pentru a completa paleta de evenimente ce vor avea loc la Tuning Week, cei care iubesc viteza si jocurile isi vor putea testa abilitatile in conducerea masinilor radio comandate la etajul patru in mall, zona restaurantelor, unde este amenajat un circuit ce are toate ingredientele necesare unei curse auto: pista, anvelope, obstacole, copaci. "Masinutele" ce au comenzi transmise prin unde radio stau la dispozitia tuturor doritorilor care vor sa incerce cate un tur de pista.

Body painting in stil tuning, sesiuni foto "fierbinti", Break Dance Battle si sport urban la Shopping Malldova.

Pentru a da o culoare mai intensa expozitiei, revista Punkt, in parteneriat cu Shopping MallDova, va organiza sesiuni de body painting si sesiuni foto cu modele imbracate in stil "tuning".

Rolleri, skateri si bikeri, se vor confrunta intr-o lupta cu adrenalina la extreme, iar echipe de dansatori break dance se vor intrece in cele mai bune tehnici ale acestor dansuri.

Shopping MallDova va deveni locul unde vor putea fi vazute scheme de tricks & freestyle in sportul urban si unde va domina atmosfera incinsa a competitiilor de break dance.

Tuning in timp real la Shopping MallDova

Surpriza evenimentului este sesiunea de tuning in timp real organizata de partenerul evenimentului - Vtuning Design, in cadrul careia va fi tunat un Nissan 200SX original, ce se va transforma intr-un automobil tunat, prin modelarea unui spoiler frontal al masinii. Vizitatorii mall-ului vor putea umari in mall cum are loc aceasta schimbare. În acelasi timp, la eveniment va fi prezentat si un stand cu instrumente si accesorii pentru auto tuning.

Mai jos va prezentam o mica galerie foto cu cateva din automobilele tunate ce vor fi prezente la Tuning Week de la Shopping MallDova!

Multumim Vtuning Design, pentru acordarea pozelor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!