Prima pagină  »  Ştiri  »  Conceptul Kia No.3 tradus in viata: Noua Kia Venga debuteaza la
18 AUGUST 2009, 12:13
1,656
0
Conceptul Kia No.3 tradus in viata: Noua Kia Venga debuteaza la Frankfurt
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Dupa ce a fost prezentat conceptul KIA No.3 in cadrul Salonului Auto de la Geneva, ce a avut loc in primavara acestui an, compania KIA anunta ca va lansa versiunea de serie a acestuia la Frankfurt. Numele noului model KIA ce va face parte din segmentul B premium este Venga, iar vanzarile versiunii de serie vor incepe la sfarsitul acestui an.

Elaborat in totalitate in Europa, KIA Venga are o lungime de 4.068 mm si un ampatament neobisnuit de lung pentru clasa sa – 2.615 mm. Astfel, pasagerii se vor bucura de mult spatiu la interior, tipic pentru masinile din segmentul C, iar pentru ca spatiul depozitabil sa creasca si mai mult, scaunul spate poate fi rabatat in podea in proportie de 60/40.

Clientii europeni vor putea opta pentru propulsoarele pe benzina sau diesel de 1.4 litri si 1.6 litri , puterea carora va varia intre 75 si 115 cai-putere. Important este faptul ca fiecare propulsor va fi oferit impreuna cu sistemul Stop and Go, iar toate motoarele se vor conforma normelor europene de poluare EURO 5.

Noua KIA Venga va fi dezvaluita in premiera la 15 Septembrie...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!