Prima pagină  »  Ştiri  »  Cuceritorul desertului - Ford F-150 SVT Raptor
14 AUGUST 2009, 11:51
1,833
0
Cuceritorul desertului - Ford F-150 SVT Raptor
De Redacţia PiataAuto.md
0
Chiar daca in Statele Unite ale Americii se observa tendinte de a elabora automobile mici cu unitati de propulsie alternative, americanii nu uita de unde au pornit... Imensul Ford F-150 SVT Raptor este cel ce demonstreaza ca americanii inca sunt nebuni dupa masinile extrem de mari, cu propulsoare nebune si insetate de combustibil sub capota, mai ales ca la putin timp de la lansarea lui F-150 SVT Raptor au fost comandate deja 1.500 de exemplare inainte ca acestea sa ajunga in showroom-uri.

Americanii sunt intr-atat de atrasi de noul model si culorile acestuia, incat 40 % din clienti au comandat culoarea Molten Orange Metallic Tri-Coat, iar alti 40 % au optat pentru Tuxedo Black. Pe langa aceasta clientii isi doresc ca noi monstri din garajele lor sa fie dotati cu numeroase optiuni, astfel: peste 80 % opteaza pentru pachetul de lux care include scaune incalzite, sistem audio Sony cu 10 difuzoare si climat-control bi-zonal; 55 % opteaza pentru sistem de navigare, sistem audio Sony si Sirius Travel Link; iar 60 % dintre cumparatori isi doresc ca automobilele sa fie dotate cu pachet grafic la exterior...

Noul SVT Raptor este o masina in totalitate pentru barbati, acest fapt fiind demonstrat si de procentajul de 94 % de clienti de gen masculin a caror varsta medie este de 39 ani. Din acestia, 16 % procura Ford F-150 SVT Raptor ca o masina de colectie, 31 % il procura pentru capacitatile off-road, iar 19 % pentru tractarea si transportarea diferitor obiecte.

Primul F-150 SVT Raptor cu motor de 5.4 litri si 320 cai-putere a fost vandut anul trecut la casa de licitatii Barret-Jackson pentru o suma de 130.000 Dolari SUA, iar acest fapt demonstreaza cat de mult place noul model publicului. Ceva mai tarziu va fi oferit si versiunea cu propulsor de 6.2 litri care va strabate si mai furios suprafetele denivelate ale deserturilor americane!
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!