Prima pagină  »  Ştiri  »  Infiniti M si-a facut debutul virtual la Concursul de Eleganta Pebble
17 AUGUST 2009, 12:01
1,908
0
Infiniti M si-a facut debutul virtual la Concursul de Eleganta Pebble Beach
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Deja de 59 ani, an de an in California are loc unul din cele mai prestigioase concursuri de eleganta din lume - Pebble Beach Concours d’Elegance. In fiecare an cei mai exclusivisti constructori auto isi prezinta noile creatii aici, iar pentru ai sublinia importanta acestui eveniment, va pot spune ca in acest an producatori ca Bentley, Bugatti, Jaguar si Infiniti au ales sa-si dezvaluie noile creatii anume la Pebble Beach, chiar daca in curand ia startul unul din cele mai importante evenimente auto din lume – Salonul Auto de laa Frankfurt.

Astazi va vom prezenta o serie de noutati cu cele mai importante evenimente ce au avut loc la Pebble Beach, iar printre acestea se afla si Infiniti M despre care vom vorbi acum…
Chiar daca fizic nu a fost prezent la eveniment, a treia generatie Infiniti M a fost dezvaluita la Pebble Beach cu ajutorul tehnologiilor moderne, si anume prin intermediul unei forme 3D. Acesta modalitate de prezentare a fost utilizata pentru prima data in lume, urmand ca deja modelul propriu zis sa fie prezentat mai tarziu pe parcursul acestui an.

Dar totusi, noul Infiniti M este caracterizat de forme absolut noi comune pentru sedan-urile sport. In asa mod, garda la sol este joasa pentru a obtine o aerodinamica cat mai buna, in timp ce liniile aripilor laterale sunt preluate de la conceptul Infiniti Essence. Interiorul noului Infiniti M promite sa fie dominat de materiale inovative, dar si de sistemele audio si de climatizare ultra-performante.
Pentru prima data pe un automobil de serie va fi lansat si sistemul de prevenire a coliziunilor laterale (SCP). Acesta atentioneaza conducatorul atunci cand un alt automobil este detecta in timpul schimbului de benzi, ca ulterior sa-l ajute sa evite o posibila coliziune prin directionarea vehiculului spre banda anterioara.

Sub capota noului Infiniti M se vor afla doua propulsoare, un V6 si un V8, urmand ca versiunile sa fie numite M37 si M56 (in Europa aceasta versiune va fi inlocuita de un V6 diesel).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!