Prima pagină  »  Ştiri  »  Lewis Hamilton a dat startul competitie Summer Driving Challenge
14 AUGUST 2009, 09:51
1,569
0
Lewis Hamilton a dat startul competitie Summer Driving Challenge
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Academia de Conducere Mercedes-Benz si campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, au data startul competitie Summer Driving Challenge ce va avea loc pe parcursul lunii August, unde primii 100 cei mai buni participanti vor concura pentru un loc in Marea Finala de pe 2 Septembrie, unde vor avea ocazia sa bata recordul actual stabilit de Lewis Hamilton.

La volanul modelului Mercedes-Benz A Class cu control dublu, copii cu o varsta mai mare de 12 ani vor putea lua parte la competitie, pe parcursul careia vor fi supravegheati de instructorii Academiei de Conducere Mercedes-Benz. Participantii vor fi nevoiti sa faca fata mai multor provocari in timpul unei sesiuni de 30 minute, pe parcursul careia unele provocari vor fi cronometrate, iar altele vor fi rasplatite cu puncte pentru acuratete, ca la final sa fie insumate intr-un singur rezultat.

Echipele formate vor fi nevoite sa dea dovada de multa iscusinta si munca de echipa, deoarece pe parcursul competitiei vor fi nevoiti sa impinga masina pe o distanta de 20 metri, sa treaca printr-un test de incredere unde conducatorul este legat la ochi fiind directionat de indiciile date de coechipieri, sau vor fi nevoiti sa schimbe una din roti cu roata de rezerva a automobilului. Pe parcursul acestor probe, echipele vor fi cronometrate, avand astfel posibilitatea de a bate recordul stabilit insasi de Camionul Mondial de Formula Lewis Hamilton. Echipa castigatoare va primi bilete pentru cursa britanica a campionatului german de turisme DTM si va accede in Marea Finala de pe 2 Septembrie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!