Prima pagină  »  Ştiri  »  Lordul britanic Jaguar XJ a incantat publicul Concursului de Eleganta Pebble
17 AUGUST 2009, 16:29
1,712
0
Lordul britanic Jaguar XJ a incantat publicul Concursului de Eleganta Pebble Beach
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Cu ocazia Concursului de Eleganta Pebble Beach, centrul exclusivismului si al luxului automobilistic mondial s-a mutat zilele trecute in California. In asa mod, Jaguar XJ, unul din modelele ce emana rafinament si mandrie din orice unghi nu ar fi privit, nu a putut lipsi de la acest eveniment major, mai ales ca odata cu aceasta avea loc si debutul britanicului pe piata nord americana.

Nava amiral al renumitului producator Jaguar isi va incepe vanzarile la inceputul anului 2010, dar deja de acum publicul select de la Concours d’Elegance Pebble Beach a avut ocazia sa-i admire pe viu formele noului XJ care a dovedit cu usurinta ca merita sa faca parte dintre cele mai exclusiviste masini ale lumii.
Bazat pe succesul modelelor XK si XF, Jaguar XJ impune odata cu aparitia sa noi standarte in segmentul sedan-urilor de lux. Fiind un model complet nou, ultimul XJ se deosebeste categoric de generatia anterioara. Spre exemplu acesta este mai usor cu 135 kg datorita caroseriei din aluminiu, iar datorita noilor materiale ce pot fi reciclate in masura de 50 %, emisiile de CO2 pot fi reduse cu 3 tone per vehicul.

In Statele Unite ale Americii, noul Jaguar XJ va fi propus clientilor cu trei propulsoare diferite – un V8 de 5.0 litri natural aspirat si 385 cai putere, un V8 de 5.0 litri turbo-aspirat cu 470 cai-putere si un alt V8 turbo-aspirat cu 510 cai-putere.
Redactia PiataAuto.md a relatat detalizat in stirile anterioare novatiile pe care le aduce noul Jaguar XJ in segmentul sau, iar pentru a afla mai multe va invitam sa Apasati aici.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!