Prima pagină  »  Ştiri  »  MINI E isi satisface din plin posesorii
14 AUGUST 2009, 14:14
1,672
0
MINI E isi satisface din plin posesorii
De Redacţia PiataAuto.md
0
Dupa doua luni de cand MINI E este testat ca electro-mobil pe drumurile americane, au inceput sa vina si primele impresii ale posesorilor. Aceste vehicule sunt utilizate zi de zi in orase ca New York, New Jersey si Los Angeles, fiind conduse de clienti particulari, de organizatiile non-profit, de reprezentantii autoritatilor locale si a universitatilor.

In garajul fiecarui posesor MINI E a fost instalata o unitate de reancarcare. Acestea pot “alimenta” electro-mobilul prin doua prize, una de 220 volt si 32 amperi, care permite reincarcarea bateriilor intre 3 si 5 ore, si una de 48 amperi, care permite reincarcarea bateriilor intre 2 si 3 ore. Fiecare MINI E este echipat cu un cablu de 110 volt, care permite reincarcarea micutului MINI E in alte locatii. Potrivit datelor furnizate de posesori, MINI E are o raza de autonomie de 160 km, intalnindu-se cazuri unde autonomia se ridica pana la 225 km.

Si daca automobilele se afla intr-o perioada de teste, posesorii au atras atentia companiei si la unele momente care ar trebui revazute, ca de exemplu: optimizarea consumului de energie cu ajutorul sistemului de regenerare a energie si stabilirea cu exactitate a distantei maxime parcurse.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!