Prima pagină  »  Ştiri  »  MINI lanseaza programul de asistenta tehnica pe IPhone
21 AUGUST 2009, 11:43
1,776
0
MINI lanseaza programul de asistenta tehnica pe IPhone
De Redacţia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Pentru prima data in lume este lansat un program de asistenta tehnica ce poate fi instalat direct pe telefonul mobil si datorita caruia proprietarii care au suferit un accident neplacut pe traseu pot accesa usor asistenta tehnica. Noul program MINI Road Assist este un program conceput in totalitate pentru telefoanele mobile ca IPhone sau BlackBerry ce conecteaza utilizatorii sai la asistenta tehnica, in timp ce automat pune la dispozitia operatorului informatie utila despre vehicul, dar cel mai important – locatia exacta a acestuia.

Din pacate pentru proprietarii MINI din Republica Moldova, acest serviciu este disponibil doar in Statele Unite ale Americii, fiind gratuit doar pentru vehiculele care se bucura la moment de garantie. Programul poate fi download-at gratuit de catre utilizatorii americani, direct de pe site-ul companiei ce a elaborat programul - Allstate Roadside Services.

Partea buna a acestui program este ca scuteste de conversatiile indelungate cu operatorii asistentei tehnice... Odata instalat in telefonul mobil, utilizatorul va fi nevoit sa introduca datele automobilului sau, precum numarul de identitate a masinii (VIN Code), numele si prenumele proprietarului, si alte detalii. Cand un proprietar MINI are nevoie de asistenta tehnica, acesta lanseaza programul, alege tipul problemei aparute (accident, defect mecanic, lipsa combustibilului, pana de cauciuc s.a) si este nevoit sa apese butonul Apeleaza. Informatia este transmisa automat la reprezentantii departamentului de relatii cu clientii MINI, economisind astfel semnificativ timpul pretios.

Acest program disponibil doar pentru telefoanele IPhone si BlackBerry utilizeaza tehnologia GPS, datorita careia locatia vehiculului este stabilita cu exactitate in cel mai scurt timp, iar in asa mod operatorii relatiilor cu clientii pot stabili care este cel mai apropiat service centru care poate trimite o echipa de asistenta tehnica. Odata ce „comanda” a fost confirmata, programul ii furnizeaza utilizatorului numele echipei tehnice care se va deplasa la locul cu pricina, dar si timpul aproximativ in care va ajunge aceasta.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!