Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Transporter isi dezvaluie noua identitate
20 AUGUST 2009, 15:36
1,815
0
Volkswagen Transporter isi dezvaluie noua identitate
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
De curand au fost facute publice primele detalii ale unuia din cele mai cunoscute van-uri din Republica Moldova – VW Transporter. Noul model va fi lansat la Frankfurt in Septembrie, unde isi va dezvalui pe viu exteriorul reimprospatat, dar si noile propulsoare diesel TDI common rail care promit sa fie mai eficiente cu 10 %.

Transporter este unul din cele mai vandute modele Volswagen pe piata la moment, unde numai modelul actual a fost comercializat in peste 1 mln de unitati de la lansarea sa din anul 2003, si peste 10 mln de la lansarea primului model in anul 1950.

Exteriorul reimprospatatului Transporter, ne aduce foarte bine aminte de noul Volkswagen Golf, pe care la fel putem vedea aceeasi grila frontala, oglinzi laterale, dar si design-ul farurilor fata. Sub capota noului model poate fi ales unul din cele patru propulsoare din noua gama de motoare de 2.0 litri TDI (84 cai-putere si 220 Nm la 1.500 rpm; 102 cai-putere cu 250 Nm de la 1.500 rpm; 140 cai-putere si 340 Nm de la 1.750 rpm; sau 180 cai-putere si 400 Nm disponibili de la 1.500 rpm). Producatorul ne asigura ca aceste propulsoare sunt mai putin galagioase, mai econome, si mai eficiente cu emisii mai joase, care acum se subordoneaza normelor de poluare Euro-5.

Si la interior poate fi observata amprenta lasata de Volkswagen Golf, fapt demonstrat de confortul sporit si echiparile bogate, aici se includ multe lucruri care pot fi observate pe alte autoturisme VW, ca de exemplu volanul cu tre spite, noul panel de bord si sistemul de navigare cu ecran touch-screen.

Sunt oferite aditional si multe optiuni, multe dintre care apar pentru prima data pe un vehicul din clasa lui Volkswagen Transporter, acestea fiind: cutia de viteze automata cu 7 viteze DSG, tractiunea integrala 4MOTION, sisteme de asistare a conducatorului ca Side Assist sau Rear Assist, dar si sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri. Mai sunt oferite si multe sisteme de siguranta ca ESP, EBS, si airbag-uri frontale...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!