Prima pagină  »  Ştiri  »  A inceput Frankfurt-ul!!! Toyota dezvaluie noul Land Cruiser Prado!
15 SEPTEMBRIE 2009, 09:50
1,457
0
A inceput Frankfurt-ul!!! Toyota dezvaluie noul Land Cruiser Prado!
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Astazi, 15 Septembrie 2009, a demarat in forta Salonul Auto de la Frankfurt, iar odata cu acesta, toti producatorii isi dezvaluie cu mult fast noile modele. In asa mod, incepand de astazi, Redactia PiataAuto.md va va tine la curent cu cele mai semnificative stiri si aparitii dezvaluite la Frankfurt, prezentandu-va stirile foarte operativ, la doar cateva minute de la dezvaluirea noilor modele in Germania.

Prima stire de astazi, este lansarea de catre Toyota a noului Land Cruiser, sau Land Cruiser Prado cum este cunoscut pe piata Republicii Moldova. Din start observam la noul model liniile lui Land Cruiser 200, se pare ca Toyota a incercat sa-I redea acestuia un look musculos, dar in acelasi timp, sa mentina si liniile caracteristice anteriorului Prado, ca de exemplu grila radiatorului…

In continuare, Toyota Land Cruiser Prado va fi disponibila in doua versiuni – cu trei si cu cinci usi. Sub capota vor putea fi regasite doua propulsoare, unul diesel si unul pe benzina… Diesel-ul cu patru cilindri de 3.0 litri, emite 173 cai-putere, iar consumul inregistrat de acesta este cel mai mic din clasa – 8.1 litri/100 km. Propulsorul pe benzina, este un V6 de 4.0 litri Dual VVT-I ce dizvolta o putere de 249 cai. Pentru toate versiunile este oferita standart tractiunea integrala permanenta si cutia de viteze manuala cu 6 trepte…

Pentru a fi sporit confortul si manevrabilitatea, noul Land Cruiser Prado este echipat cu un nou sistem electronic Kinetic Dynamic System care optimizeaza efectul stabilizatoarelor fata/spate. Pentru a putea fi setate caracteristicile de drum, este oferit sistemul Adaptive Variable Suspension cu trei setari de amortizare. In dependenta de suprafata de drum pe care ruleaza, sistemul Multi-terrain Select controleaza puterea propulsorului si franele, iar pentru ca conducatorul sa cunoasca cu exactitate lucrurile ce il inconjoara in exterior, Prado este dotat cu mai multe camere video si cu sistemul Steering Angle Display. Crawl Conrol este un sistem cu 5 setari de viteza care ii permit conducatorului sa treaca si cele mai extreme obstacole cu o precizie maxima, fara a fi necesara apasarea acceleratorului sau a franelor. Acelasi sistem va ajuta conducatorii sa scoata vehiculul blocat in nisip sau in noroi.

Noul Toyota Land Cruiser se bucura de un nou interior si de o lista foarte bogata de dotari… Pentru a fi facilitat accesul este oferit sistemul Smart Entry and Smart Start care opereaza in paralel cu sistemul de iluminare pentru a permite un acces cat mai usor si pe timp de noapte. Pasagerii nu se vor plictisi niciodata la bordul lui Cruiser Prado… Sistemul audio 7.1 JBL Synthesis Premium Surround cu o putere de 605 Watt, hard disc incorporat si 11 difuzoare le va mentine permanent buna dispozitie. Pentru toti ocupantii, inclusiv cei de pe randul al treilea de scaune, este oferit si aerul conditionat pe trei zone.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!