Prima pagină  »  Ştiri  »  Automobilele FAW vor participa la expozitia de masini Automarket 2009
25 SEPTEMBRIE 2009, 15:40
1,975
0
Automobilele FAW vor participa la expozitia de masini Automarket 2009
De Compania Cosmostar
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
La 01 Octombrie 2009 compania Cosmostar, distribuitorul exclusiv al automobilelor FAW (First Automobile Works), prima companie constructoare de masini in China, va participa pentru prima data la expozitia internationala de automobile Automarket 2009, care va avea loc in orasul Chisinau. In cadrul expozitiei, distribuitorul exclusiv al automobilelor FAW, va prezenta noi modele pentru Republica Moldova – hatchback-urile VITA, VIZI si XIALI, sedan-urile Vita si Vela, pick up-ul GRANDTIGER si off road-erul LANDMARK.

Calitatea inalta a automobilelor FAW, pretul atractiv, echiparea bogata (standart automobilele sunt dotate cu ABS EBD, servodirectie, conditioner, faruri ceata, discuri din aliaj usor, ferestre si oglinzi actionabile electric, MP3 si USB, aparator pentru propulsor s.a.), design-ul modern al interiorului si exteriorului, garantia de 4 ani sau 100.000 km, fac ca automobilele FAW sa devina atractive pentru fiecare.

Prezentarea automobilelor FAW la expozitia Automarket 2009 – nu este doar o metoda de a demonstra pozitia puternica a acesteia pe arena internationala, dar si o posibilitate de a le face cunostinta tuturor vizitatorilor cu marca FAW.

Pentru compania FAW cel mai important lucru este in primul rand satisfacerea cerintelor clientilor sai. Concentrata la cerintele clientilor din Republica Moldova, compania Cosmostar poate oferi clientilor pick up-urile calitative, crossover-ele si autoturismele viitorului deja acum, cat si:

• Preturi atractive;
• Garantie de 4 ani sau 100.000 km;
• Deservire tehnica in timpul garantiei, cat si dupa;
• Adaptarea intregii game de modele pentru exploatarea lor in Republica Moldova;
• Test drive gratuit;
• Procurarea automobilelor in leasing sau credit;

Compania FAW a fost fondata la 15 Iulie 1953, si a pus temelia fondarii primei uzine de asamblare a automobilelor, oferind in acelasi timp un impuls substantial dezvoltarii industriei auto din China. Incepand cu prima zi de activitate, pana in prezent, compania FAW ocupa pozitiile fruntase in industria auto chineza, producand peste un milion de automobile in an, contribuind astfel ca marca FAW sa devina cea mai prospera printre toate marcile chineze de automobile. Incepand cu anul 2004, anul cand compania a fost introdusa pentru prima data in Top 500 Cei Mai Buni Producatori din Lume, compania FAW in fiecare an isi imbunatateste rezultatul, iar in prezent se situeaza pe pozitia 303.

In prezent, compania FAW ocupa pozitia de lider in industria auto chineza. FAW detine 30 de companii fiica, pe langa care controleaza interesele altor 16 companii detinute in co-proprietate. Pe langa aceasta, FAW a dezvoltat numeroase uzine de asamblare in parteneriat cu Audi AG, Ford, Hyundai, Mazda Motor Corporation, Toyota Motor Corporation si Volkswagen AG fiind astfel in prezent cel mai mare producator auto din China, iar in cadrul companiei activeaza la moment peste 133.000 angajati.

Participarea marcii FAW la expozitia internationala de automobile Automarket 2009 - este inca un pas spre intarirea pozitiilor companiei atat pe piata Republicii Moldova, cat si pe arena internationala. „FAW-On the Move to the World” – sub acest slogan va demara participarea companiei FAW la expozitia Automarket 2009.

Compania "COSMOSTAR" SRL
Str.Arborilor, 17/1
(viaduc "Centru-Botanica")
Tеl.: ( 373 22) 739-579
www.faw.allmoldova.com
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!