Prima pagină  »  Ştiri  »  Debut mondial pentru noua gama Ford C-MAX
18 SEPTEMBRIE 2009, 10:15
1,466
0
Debut mondial pentru noua gama Ford C-MAX
De Redacţia PiataAuto.md
0
Ford a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt noua gama Ford C-MAX care este compusa din doua modele – Ford C-MAX si Ford Grand C-MAX. Noile produse fac parte din segmentul Multi-Activity Vehicle (MAV) fiind caracterizate de un exterior mai dinamic, care continua linia de stil al companiei – kinetic design.

Clientii vor putea alege intre doua modele – Ford C-MAX si Ford Grand C-MAX… Diferenta intre acestea consta in numarul de locuri pe care le au la interior. Astfel, fiind indreptat catre tinerii dornici de aventuri, Ford C-MAX dispune de 5 locuri, iar pentru familistii ce au nevoie de mai mult spatiu, este oferit noul FORD Grand C-MAX ce dispune de 7 locuri si usi laterale glisante.

Totusi compania nu a divulgat foarte multe detalii despre noul model, in special datorita faptului ca ambele vor fi disponibile in showroom-urile europene incepand cu sfarsitul anului 2010, sau sfarsitul anului 2011 in SUA.

Insa este cunoscut faptul ca gama C-MAX va fi propulsata de motoarele eficiente Ford EcoBoost, in timp ce pasagerii se vor bucura de confort si siguranta. Printre sistemele inovative vor putea fi regasite: sistemul de parcare semi-automat, lumini de avertizare pentru centurile necuplate spate, sistemul de detectare a obiectelor aflate in unghi mort, usa portbagajului actionabila electric, s.a.
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!