Prima pagină  »  Ştiri  »  Din punctul A in punctul B – “Audi Efficiency Challenge A
22 SEPTEMBRIE 2009, 16:24
1,998
0
Din punctul A in punctul B – “Audi Efficiency Challenge A to B”
De Redacţia PiataAuto.md
1
Aproape in fiecare zi vorbim despre cat de eficient este un model sau altul al unui producator de automobile, insa toate aceste date ne sunt demonstrate doar de informatia de pe hartie… Compania Audi a decis sa demonstreze ca eficienta este oferita standart pentru orice model din gama sa de modele, si a hotarat sa confirme acest lucru prin intermediul traseului de 4.182 km pe care il vor parcurge 20 modele Audi intre orasul norvegian A si orasul italian Bee.

„Audi Efficiency Challenge A to B” se numeste evenimentul organizat de compania Audi, pe parcursul caruia vehiculele din actuala gama Audi vor parcurge 4.182 km in 9 zile. Punctul de start este orasul norvegian A, amplasat in arhipelagul Lofoten, iar anume de aici au pornit astazi cele 20 modele, la volanul carora vor urca 120 de jurnalisti si clienti ai marcii. „Audi Efficiency Challenge A to B” se va opri la 30 Septembrie in orasul Bee, situat pe malul Lacului Maggiore care este la randul sau amplasat in nordul Italiei.

Vehiculele puse la dispozitie de compania Audi fac parte din 5 game de modele, la care s-au alaturat si versiunile sportive a fiecareia din ele... Astfel, la evenimentul prin care Audi inceraca sa confirme eficienta produselor sale iau parte modele ca – Audi A3 1.6 TDI care este insotit de S3 Sportback; Audi A4 2.0 TDI e care este insotit de puternicul S4 cu 333 cai-putere sub capota; noul Audi A5 Sportback 2.0 si A5 Sportback 3.2 FSI; Audi Q7 3.0 TDI care este insotit de formidabilul Audi Q7 6.0 TDI quattro cu 500 cai-putere si 1.000 Nm; si Audi TT 2.0 TDI quattro care va rula insotit de dinamicul TT RS.

Provocarea la care sunt expuse modelele Audi este impartita in 3 etape, fiecare din ele cuprinzand mai multe zile. Prima etapa cuprinde distanta intre orasul A si Trondheim amplasat in sudul Norvegiei, a doua etapa cuprinde distanta pana in capitala Germaniei – Berlin, iar a treia etapa se va finaliza in punctul de destinatie, orasul italian Bee. Traseul include in sine mai multe categorii de drumuri si peisaje, pe parcursul carora participantii vor rula de-a lungul coastei insulelor Lofoten si pe autobahn-ele germane. Pe parcursul traseului, caravana de masini va trece prin orase ca Oslo, Copenhaga, Praga, cat si prin zonele muntoase alpine.
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!