Prima pagină  »  Ştiri  »  Expozitia "Automarket 2009", sponsorizata de BEMOL
30 SEPTEMBRIE 2009, 18:16
1,900
0
Expozitia "Automarket 2009", sponsorizata de BEMOL
De BEMOL
0
In perioada 1-4 octombrie, pe teritoriul Centrului de Expozitii „Moldexpo” (Chisinau) va fi organizata a XII Expozitie Internationala Specializata „Automarket 2009”. Anul acesta, Sponsorul General al Expozitiei este compania BEMOL.

„Suntem bucurosi sa va anuntam ca compania BEMOL va participa pentru prima data la expozitia Automarket 2009 – cel mai important eveniment din sfera industriei auto din Moldova. In calitatea noastra de furnizor de combustibil pentru automobile ce parcurge un proces de dezvoltare rapida, dorim sa profitam de acest eveniment pentru a informa vizitatorii expozitiei despre combustibilul nostru, care corespunde standardelor Uniunii Europene, si despre spectrul larg de servicii oferite clientilor nostri” – a mentionat Directorul General al companiei BEMOL, Dl. Thomas Moser.

Expozitia „Automarket 2009” va gazdui peste 40 de companii si va reflecta situatia generala a industriei auto: de la noile modele de automobile la accesorii si produse cosmetice pentru acestea. In cadrul expozitiei vor fi organizate diferite concursuri, promotii si prezentari, scopul carora este promovarea companiilor participante, precum si a produselor si serviciilor oferite de companiile respective.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!