Prima pagină  »  Ştiri  »  Flota Jaguar si-a prezentat frumusetea la Frankfurt
17 SEPTEMBRIE 2009, 16:50
1,411
0
Flota Jaguar si-a prezentat frumusetea la Frankfurt
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Compania Jaguar a venit cu cele mai noi modele la Salonul Auto de la Frankfurt… Aici englezii au dorit sa-si scoata inca odata in evidenta modele precum Jaguar XKR, Jaguar XFR si nava amiral a companiei - Jaguar XJ. Fiecare din aceste modele ofera ceva special clientilor sai, insa confortul si agresivitatea propulsorului le sunt caracteristice pentru toate trei.

Principala atractie a constituit-o totusi noul Jaguar XJ, cel care sta mandru in fruntea modelelor Jaguar… Noul sedan prezentat in aceasta vara la Londra, a reusit deja sa intre in inimile multor pasionati de automobile, unde fiecare din ei doresc sa fie transportati exact ca niste lorzi englezi intr-o ambianta luxoasa.

Noul Jaguar XJ aduce un nou spirit in gama modelelor luxoase, si ofera un design uimitor, performante uluitoare si tehnologii fara compromis. Exteriorul, intr-o oarecare masura, este asemanator celui de pe Jaguar XF, insa liniile noului model sunt mult mai suple datorita formei caroseriei asemanatoare cu cea a unei picaturi de apa in cadere. Anume aceasta forma a ajutat ca XJ sa dispuna de un coeficient aerodinamic de doar 0.29, identic de fapt si pentru Jaguar XF, fapt ce transforma ambele modele in cele mai aerodinamice masini Jaguar construite vreodata.

Clientilor sai, Jaguar le ofera posibilitatea de a opta pentru unul din cele patru propulsoare care utilizeaza ultimele tehnologii cu scopul de a livra o combinatie uimitoare de putere si eficienta. Cel mai puternic din cele patru este propulsorul V8 de 5.0 litri turbo aspirat ce livreaza 510 cai-putere, si care va accelera pana la 100 km/h in doar 4.9 secunde. Pe langa acesta mai sunt oferite inca doua motorizari V8 pe benzina de 470 si 385 cai-putere, insa de aceasta data natural aspirate, care vor oferi la fel senzatii supreme, insa putin mai linistite in comparatie cu fabulosul V8 de 5.0 litri. Mai este oferita si o alternativa diesel de 3.0 litri V6 twin turbo si 275 cai-putere, ce va propulsa magnificul Jaguar in doar 6.4 secunde pana la 100 km/h, dar care va consuma in mediu 7.0 litri. Toate unitatile de propulsie vor fi cuplate la o cutie de viteze automata cu 6 rapoarte...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!