Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus de la compania Elita 5 a devenit partenerul competitiei de
22 SEPTEMBRIE 2009, 15:20
1,959
0
Lexus de la compania Elita 5 a devenit partenerul competitiei de golf in Moldova
De Lexus Elita 5 Auto
0
La 20 Septembrie, in apropiere de localitatea Chetrosu, a avut loc primul etap al competitiei de golf organizat de MEROPS PARK COUTRY GOLF ACADEMY. Presedintele Academiei de golf din Republica Moldova – Roman Ostapenco, a petrecut o lectie deschisa in cadrul careia oferea sfaturi utile participantilor. In competitie au participat reprezentantii sferei diplomatice si de afaceri din Republica Moldova.

Reprezentantii Pepsi si Red Bull aveau grija ca toti participantii sa fie serviti cu frigarui si bauturi racoritoare, iar pasionatii de vin aveau la alegere o colectie bogata de vinuri autohtone. Compania Elita 5, importatorul automobilelor Lexus in Republica Moldova a expus in cadrul competitie doua automobile formidabile de clasa premium – Lexus ES 350 si Lexus GX 470. Castigatorul concursului a primit in dar o oferta speciala pentru toata gama de modele Lexus in Republica Moldova.

In Statele Unite ale Americii, Lexus face parte din primile patru companii sponsor al Asociatiei Americane de Golf (USGA) alaturi de asa granzi precum American Express si IBM. Incepand cu anul 2007, compania Lexus a semnat un contract de parteneriat pe termen lung, care ii permite sa devina automobilul oficial al Asociatiei Americane de Golf si a competitiei US Open.

Toti pasionatii de automobile Lexus pot primi o oferta speciala de pret pentru toata gama de modele in showroom-ul Lexus Elita 5.
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!