Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus improspateaza gama IS
18 SEPTEMBRIE 2009, 09:28
2,044
0
Lexus improspateaza gama IS
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
La Salonul Auto de la Frankfurt, compania Lexus a prezentat publicului gama IS, cea care de curand a suferit mai multe retusuri stilistice, dar si tehnice. Astfel, cel mai agresiv din acestea, Lexus IS-F, a fost dotat cu un nou diferential blocabil, modelele IS 250 si IS 220d au primit un nou pachet de design F-Sport, iar pentru toate versiunile sunt oferite 3 sisteme audio noi si sistemul de navigare Lexus Navigation System.

Noul diferential blocabil disponibil pentru Lexus IS-F, face din start diferenta, 2 secunde pe circuitul Fuji International Speedway au reusit sa reduca pilotii companiei datorita cresterii semnificative de tractiune si stabilitate in virajele abordate cu mare viteza.

Noul diferential Torsen este capabil sa tina in frau cei 417 cai-putere si 505 Nm produsi de propulsorul V8, transmitand automat cuplul rotii spate cu aderenta mai buna, spre exemplu rotii exterioare intr-un viraj.

Clientii ce isi doresc un IS, au acum posibilitatea sa-i redea acum cu ajutorul pachetului F-Sport aceeasi aparenta agresiva pe care o are Lexus IS-F. Acesta este disponibil pentru toate versiunile fie pe benzina sau diesel, si consta din grila fata, spoiler spate si jantele din aliaj usor de 18 inch, toate in stilul lui IS-F. La interior sunt oferite scaunele si volanul sportiv, cat si o schema interioara de culoare neagra combinata cu nuanta gri de pe scaune si volan.

Pentru intreaga gama Lexus IS mai este oferit optional un nou sistem Lexus Navigation System care utilizeaza un hard disc cu capacitatea de 40 GB. Trei sisteme audio sunt disponibile acum, doua dotate cu CD changer pentru 6 discuri si 8 sau 13 difuzoare audio, si un sistem Mark Levinson 5.1 cu 14 difuzoare audio.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!