Prima pagină  »  Ştiri  »  Luxul englez in conceptia lui Range Rover Sport Autobiography Limited Edition
15 SEPTEMBRIE 2009, 18:29
1,385
0
Luxul englez in conceptia lui Range Rover Sport Autobiography Limited Edition
De Redacţia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Land Rover finalizeaza prin intermediul Salonului Auto de la Frankfurt introducerea noii game de modele pentru anul 2010 odata cu prezentarea noului Range Rover Sport Autobiography Limited Edition, si a pachetului de lux pentru scaunele spate pentru gama Range Rover.

Doar 500 exemplare ale editiei limitate Range Rover Autobiography vor fi puse in vanzare, insa cu siguranta pentru fiecare din ele se vor bate adevaratii fani Land Rover. Exteriorul agresiv sugerat de noul body kit insufla o aparenta sofisticata datorita design-ului unic al grilei radiatorului si a discurilor din aliaj usor de 20 inch. Interiorul exclusivist este tapitat din piele, clientul avand posibilitatea de a alege intre mai multe finisari.

Incepand de acum, pentru intreaga gama de modele a anului 2010, sunt oferite numeroase optiuni care se focalizeaza asupra luxului, in special pentru pasagerii scaunelor spate. Astfel, pentru acestia sunt oferite scaunele spate actionate electric cu sistem de incalzire/aerisire, si tetiere inspirate de la navele aeriene cu patru pozitii de suport lombar. Pentru mai mult spatiu, pasagerul spate poate misca scaunul pasagerului fata, insa doar atunci cand acesta este liber. Iar pentru ca buna dispozitie sa fie mentinuta intotdeauna la nivel inalt, este oferit si ultra-performantul sistem audio Logic 7 Harman Kardon High Dynamics cu 19 difuzoare a caror putere maxima este de 1200 W.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!