Prima pagină  »  Ştiri  »  Maserati GranCabrio a participat la balul Reginei Charlotte
28 SEPTEMBRIE 2009, 09:37
1,996
0
Maserati GranCabrio a participat la balul Reginei Charlotte
De Redacţia PiataAuto.md
0
Noul italian cu sange fierbinte este decapotabilul Maserati GranCabrio, iar pentru ca mai multa lume sa poata face cunoastinta cu acesta, reprezentanta automobilelor Maserati din Marea Britanie a hotarat sa-l arate publicului in cadrul balului Reginei Charlotte, eveniment care s-a intors in Londra la mai bine de 12 ani de absenta. Acest bal a avut loc pentru prima data cu mai mult de 250 ani in urma, atunci cand Regina Charlotte a hotarat sa organizeze un eveniment de binefacere, fondurile caruia se vor indrepta catre sustinerea tinerilor mame si a copiilor acestora din spitalul Reginei Charlotte.

In fruntea evenimentului din acest an se afla Mrs. David Hallam-Peal cea care il sustine pe lord-ul Winston si Spitalul Charlotte in cercetarea sarcinilor premature, pierderilor de sarcini si infertilitate. Locul de intalnire a fost stabilit Dourbar Court, acolo unde tinerele mame au ajuns cu automobilele Maserati Quattroporte. Imbracate in rochii fabuloase de culoare alba marca Pronovias, suplinite de bijuterii Mikimoto, debutantele au intrat in sala, acolo unde au fost prezentate de catre principesa Iugoslaviei Catrina si principesa Olga Romanov.

Balul de caritate a coincis cu prima afisare in public a elegantului Maserati GranCabrio, cel cu care a sosit la eveniment lord-ul Dalmeny, ce a oferit 6.000 lire sterline pentru cercetarile stiintifice efectuate de centrele Wolfston si Weston.
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!