Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault Sport Twingo 133 Cup – mic, dar nervos!
29 SEPTEMBRIE 2009, 14:39
2,224
0
Renault Sport Twingo 133 Cup – mic, dar nervos!
De Redacţia PiataAuto.md
0
Dupa ce cu putin timp in urma a fost lansata versiunea sport a lui Renault Clio – Renaultsport 200 Cup, a venit randul ca si Twingo sa demonstreze ca poate fi mai agil, si mult mai sportiv. In ciuda cresterii de putere si a echipamentelor adugatoare sportive, noul Twingo 133 Cup este mai ieftin chiar ca versiunea standart, acest fapt datorandu-se in primul rand lipsei conditionerului, farurilor automate si senzorilor de ploaie.

In schimb, este oferita standart suspensia sportiva care va asigura o manevrabilitate cat mai buna a vehiculului. Sasiul este cu 4 mm mai jos, iar din moment ce centrul de greutate este mai jos, performantele automobilului in viraje sunt cu mult mai bune fata de versiunea standart, in primul rand datorita transferului redus de greutate. Totusi, noul Twingo 133 Cup ofera noi optiuni ca - pachetul optional al exteriorului, cat si nuanta neagra oferita pentru jantele de 17 inch imbracate cu pneuri Continental Sport Contact3.

Twingo 133 Cup are sub capota un propulsor de 1.6 litri care dizvolta 133 cai-putere si 160 Nm. Fiind cuplat la o cutie de viteze manuala cu 5 rapoarte, micutul accelereaza in 8.7 secunde pana la 100 km/h, iar viteza maxima este de 201 km/h. Renault Sport Twingo 133 Cup poate fi comandat in reprezentantele europene incepand cu 01 Octombrie 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!