Prima pagină  »  Ştiri  »  Tur virtual cu Scirocco R pe Nurburgring
23 SEPTEMBRIE 2009, 09:06
2,091
0
Tur virtual cu Scirocco R pe Nurburgring
De Redacţia PiataAuto.md
0
In paralel cu dezvaluirea noului Scirocco R la Salonul Auto de la Frankfurt, Volkswagen lanseaza un nou joc interactiv. Acesta se numeste “Scirocco R 24 hour Challenge” si este oferit tuturor detinatorilor de IPhone ce au dorinta de a aborda in viteza virajele dificile similare celor de pe recunoscutul circuit Nurburgring.

La dispozitia jucatorilor sunt puse trei moduri: modul de calificare, modul de 24 ore si prin intermediul Bluetooth-ului modul multiplayer. Pentru a controla automobilul, jucatorul poate utiliza ecranul touch screen sau senzorul de orientare al telefonului. Rolul principal al acestui joc interactiv il detine Scirocco R, cel mai puternic Scirocco construit vreodata, cel care si-a castigat renumele datorita propulsorului de 265 cai-putere si a cuplului maxim de 350 Nm.

Pentru a doua oara Volkswagen apeleaza la un joc interactiv cu scopul de asi promova un model nou… In Martie 2009, atunci cand a fost lansat noul Polo, a fost lansata in paralel si jocul “Volkswagen Polo Challenge” care a fost descarcat de 1.4 mln utilizatori in doar 4 saptamani.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!