Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi A5 Coupe primeste “Oscar-ul” pentru design!
27 OCTOMBRIE 2009, 10:08
1,868
0
Audi A5 Coupe primeste “Oscar-ul” pentru design!
De Constantin Mihalachi
0
Consiliul German de Design i-a acordat modelului Audi A5 Coupe premiul pentru design din partea Republicii Federale Germane. In asa mod, este pentru a patra oara cand un model Audi castiga cel mai prestigios premiu de acest gen din Germania, dupa ce in anii precedenti Audi A2, A3 si A4 Avant s-au regasit printre laureati. Premiul va fi prezentat ca parte a ceremoniei de inaugurare a centrului International Ambiente Fair din Frankfurt, la 12 Februarie 2010.

Cu o istorie bogata ce incepe in anul 1969, Premiul pentru Design acordat de statul german este pe de parte cel mai prestigios si important premiu de acest gen din Germania. Exclusivitatea acestuia este subliniata si de conditiile de participare – o companie poate pretinde la acest premiu, doar in cazul in care unul din produsele sale a castigat deja un premiu national sau international pentru design. Apoi, companiile sunt nominalizate de Ministrul german al Economiei si Transporturilor, ca intr-un final castigatorul sa fie ales de un panel de independent de experti auto, care la randul sau sunt selectati de catre Ministerul Federal al Economiei si Tehnologiilor.

Succesul modelului A5 Coupe este demonstrat si de vanzarile pe care le inregistreaza incepand cu Iunie 2007 pana in prezent… Cu un total de 112.000 unitati comercializate, coupe-ul demonstreaza ca este unul din modelele cheie ale companiei Audi, fiind apreciat cel mai mult de clientii statelor precum Germania, Statele Unite, Marea Britanie, Franta si Italia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!