Prima pagină  »  Ştiri  »  Bugatti Veyron F1 pentru Jenson Button
22 OCTOMBRIE 2009, 15:58
1,965
0
Bugatti Veyron F1 pentru Jenson Button
De Constantin Mihalachi
0
Intre 5 si 8 Noiembrie, in Marea Britanie va avea loc expozitia anuala londoneza “MPH Show”, a carei expozant principal va fi cel mai scump Bugatti Veyron din lume, unul care se deosebeste prin numarul de inmatriculare “F1”.

Proprietarul acestui sport car, care are cel mai costisitor numar de inmatriculare din Marea Britanie, Afzal Kahn, considera ca ar putea sa vanda bolidul pe care il detine doar celui mai nou campion de Formula 1 – Jenson Button, cel care ar merita cu adevarat aceasta masina ce poate atinge o viteza maxima de 407 km/h, mai mult decat viteza maxima atinsa vreodata de un bolit F1 – 397 km/h. Problema e ca Button detine un Veyron pe care de altfel il vinde, astfel sanse sunt putine ca britanicul sa raspunda acestei oferte.

Pe langa bolidul ce poate accelera pana la 100 km/h in doar 2.5 secunde, vizitatorii vor putea admira si alte modele nu mai putin exclusive, ca de exemplu: GTbyCITROEN in valoare de 1.640.000 Dolari SUA, Ferrari FXX, Lamborghini GT600 si Pagani Zonda R.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!