Prima pagină  »  Ştiri  »  McLaren va lansa in anul 2011 un model nou
20 OCTOMBRIE 2009, 15:40
1,854
0
McLaren va lansa in anul 2011 un model nou
De Constantin Mihalachi
0
In Septembrie 2009, compania McLaren a dezvaluit primele poze cu noul sau model, cel care in prezent se afla in stagiu de elaborare sub numele de cod MP4-12C. Dat fiind faptul ca McLaren este recunoscut ca unul din cei mai renumiti producatori de sport car-uri din lume, dupa ce in trecut a lansat asa modele legendare ca McLaren F1 sau Mercedes-Benz SLR McLaren, bolizi ce fac istorie pana in prezent, noutatea conform careia britanicii urmeaza sa lanseze in viitorul apropiat un nou model a intrigat foarte multa lume.

Iata ca McLaren doreste sa incinga si mai mult spiritele in jurul viitorului model care urmeaza a fi construit si vandut in primavara anului 2011, prin dezvaluirea primelor informatii despre acesta... In asa mod, se pare ca viitorul bolid marca McLaren va avea sub capota un V8 cu o capacitate cilindrica de 3.8 litri twin-turbo, care va dezvalui peste 600 cai-putere fiind cuplat la o cutie de viteze cu 7 rapoarte si dublu ambreiaj. Astfel, potrivit primelor informatii, in fiecare an ar urma sa se produca in jur de 1.000 unitati, chiar daca compania are posibilitatea de a asambla in jur de 4.000 unitati annual.

Reprezentanti din lumea automobilistica afirma ca noul McLaren vine sa concureze cu cel mai nou Ferrari – 458 Italia, asta dupa ce McLaren si Ferrari sunt rivali de multa vreme si pe circuitele Campionatului Mondial de Formula 1. Totusi pana va fi prezentat oficial noul model timp mai este, astfel McLaren ar putea sa ne surprinda cu date si mai impresionante pana in acel moment, ramane de vazut!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!