Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche Boxter, prezentata de Iurie Ciapkis...
19 OCTOMBRIE 2009, 02:58
2,179
0
Porsche Boxter, prezentata de Iurie Ciapkis...
De Redactia PiataAuto.md
0
Iurie Ciapkis este cel care, pe parcursul ultimilor ani, s-a apropiat foarte mult de tematica automobistica, oferindu-ne capodopere fotografice pe parcursul ultimelor vreo 60 de teste drive ale noastre. Totusi, dansul nu si-a uitat muzele etapelor anterioare in cariera sa, si anume pasiunea dansului de a surprinde in obiectiv modele feminine, mai ales daca acestea au si coafuri de senzatie (Iurie Ciapkis este si fotograful oficial al Uniunii Frizerilor si Cosmetologilor din Moldova).

Astazi Iurie Ciapkis de prezinta o simbioza de inspiratii: un Porsche Boxter acaparat de dominatie feminina. Sesiunea foto a fost executata in Republica Moldova, insa a si reusit sa obtina distincii importante in Romania. La un concurs dedicat coafurilor, apreciate de juriu pe baza fotografiilor, aceste poze au obtinut doua premii 1 din patru posibile.

Speram sa-l convingem pe Iurie Ciapkis sa ne ofere mai des sesiuni speciale...

Totusi, Dl Ciapkis s-a aratat dispus sa execute galerii foto inspirate, pentru posesorii de automobile care-si doresc ceva cu totul special! Deci, daca aveti un automobil la care tineti mult si idei cel putin la fel de indraznete, il puteti suna pe Dl fotograf chiar acum!

Tel: 079488893
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!