Prima pagină  »  Ştiri  »  Un pick-up de incredere la doar 14.000 Euro!
23 OCTOMBRIE 2009, 10:46
2,009
0
Un pick-up de incredere la doar 14.000 Euro!
De Cosmostar, Distribuitor oficial FAW in Republica Moldova
0

Distribuitorul exclusiv “First Automobile Works” (FAW), compania “Cosmostar” SRL, prezinta in premiera pe piata Republicii Moldova la un pret de doar 14.000 Euro pickup-ul Grand Tiger.


Grand Tiger – reprezinta un pickup cu patru usi dotat cu tractiune integrala si demultiplicator de cuplu extrem de util pe suprafetele accidentate. Grand Tiger este oferit clientilor din Moldova in versiunea cu tractiune integrala si cutie de viteze manuala. Dotat cu un propulsor diesel marca Nissan cu injectie directa, puterea motorului este suficienta pentru a obtine o viteza maxima de 160 km/h, iar cuplul maxim de 221 Nm obtinut la 2.000 rpm ofera o sustinere considerabila in afara asfaltului.

Pickup-ul dispune de un design modern si echipari bogate… Pe langa conditioner si ferestre/oglinzi actionabile electric, versiunea de baza dispune si de jante din aliaj usor, faruri ceata, volan cu servodirectie, senzori de parcare, salon tapitat cu piele, radio CD s.a. Pretul pickup-ului este de – 14.000 Euro.

Avantaje:

• Garantie 3 ani sau 100.000 km;
• Deservire tehnica in timpul perioadei de garantie, cat si dupa;
• Procurarea automobilului in leasing 0 % anual, pentru o perioada de 1 an si cu rata initiala de 50 %;

Calitate si incredere

Vehiculele sunt asamblate la una din cele mai mari uzine din China ZX (FAW). Practic tot procesul de asamblare este robotizata, astfel calitatea inalta a asamblarii este asigurata din start.

Calitatea inalta a masinilor mai este garantata si de catre utilizarea utilajelor si a pieselor oferite de asa companii precum: Magna, Panasonic, Siemens, Valeo, Webasto, ZF.

Compania ZX dispune de un sir de certificate de calitate ca : ISO9001:2000, CAQC, GCC, CCC, emise de importante organizatii internationale, cat si chineze.

Siguranta

ZX Grand Tiger a fost proiectat si construit fiind luate in calcul toate standartele moderne de siguranta. Siguranta inalta a pasagerilor si a conducatorului este asigurata de structura speciala a caroseriei cu zone programate de deformare, centuri de siguranta reglabile pe inaltime s.a.

Automobilul mai este echipat cu sistem de franare cu ABS si EBD.

Interesant!

Fiabilitatea automobilelor ZX (FAW) este demonstrata si de participarea regulata a acestora in diferite competitii, ca de exemplu in calatoria de 3.500 km prin muntii Tibet-ului, ce a avut loc la un inaltime medie de peste 5.000 m altitudine. Aceste automobile au participat si la al 15-lea marafon de-a lungul Chinei pe o distanta de 7.000 km, dar si la trofeul prin cea mai rece zona din Rusia – Siberia.

Despre companie

Istoria aparitiei si modernizarii automobilelor ZX numara peste 50 ani si isi au inceputul in anul 1949. Compania ZX Auto, este specializata in producerea si vanzarea pickup-urilor Grand Tiger si tot-terenurilor Landmark, si intra in componenta companiei “First Automotive Works” (FAW).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!