Prima pagină  »  Ştiri  »  Automobilul la jumatate de pret este o realitate!
23 NOIEMBRIE 2009, 11:06
1,996
0
Automobilul la jumatate de pret este o realitate!
De Cosmostar SRL
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Distribuitorul exclusiv al automobilelor FAW in Republica Moldova, compania Cosmostar SRL, propune procurarea automobilelor ce se bucura de o calitate inalta de asamblare, si care dispun de propulsoare, transmisie si suspensie marca Toyota la un pret atractiv incepand cu 4.500 Euro, sau in credit prin intermediul programului “Automobil la jumatate de pret!”.

Programul “Automobil la jumatate de pret!” ofera posibilitatea de a procura in credit pe un termen de un an un automobil marca FAW, prin achitarea ratei initiale de 50 %, si fara perceperea ulterioara a comisionului la achitarea ratelor lunare.

FAW – First Automobile Works, prima companie de automobile din China, si-a inregistrat startul activitatii in anul 1953. In decursul a peste jumatate de secol, compania a facut multi pasi importanti indreptati spre dezvoltarea industriei automobilistice in tara. Astazi, FAW ocupa pozitia de lider in industria auto chineza, iar printre partenerii ei sunt regasite companii ca: Volkswagen AG si Toyota Motor Corporation. Anume in parteneriat cu Toyota a fost conceput modelul FAW Vita.

Echiparea de baza a automobilului este foarte bogata… Acesta dispune de regula de tot ce este oferit optional de alti producatori. Iar daca este sa luam in consideratie asa elemente de care dispune FAW Vita ca jantele din aliaj usor (inclusiv si roata de rezerva), aer conditionat, servodirectie, sistem audio CD/MP3, faruri ceata, geamuri/onlizi actionabile electric, senzori de parcare, garantie 4 ani si multe altele, atunci in acest moment, cu o echipare atat de bogata si garantie de 4 ani la un pret de 6.800 Euro nu exista concurenti pentru FAW Vita.

Distribuitor oficial FAW in Republica Moldova:
"COSMOSTAR" SRL
Showroom FAW: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 73-95-79, 27-61-91
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!