Prima pagină  »  Ştiri  »  Compania "Continent" va prezenta in curand noul Lexus GX460 in Moldova
28 NOIEMBRIE 2009, 16:07
2,001
0
Compania "Continent" va prezenta in curand noul Lexus GX460 in Moldova
De "Continent" SRL
0
GALERIE FOTO (34 IMAGINI)
In luna februarie 2010, importatorul oficial Lexus in Moldova va prezenta noul SUV de lux Lexus – GX 460.

Datorita unui nou propulsor, mult mai eficient si mai puternic, a unei noi transmisii si a unei noi suspensii, precum si datorita sirului mare de sisteme de securitate si tehnologii implementate, noul Lexus GX vine pregatit sa exceleze pe oricare tip de teren ar rula. Fie ca vorbim de asfalt si autostrazi, sau de teren puternic accidentat, Lexus GX promite sa demonstreze in continuare ca luxul poate exista oriunde.

Lexus GX este un SUV construit pe cadru dur, unic in clasa sa. Anume datorita pastrarii specificului clasic in constructia automobilelor de teren, prin prezenta cadrului dur, Lexus GX este gata sa se descurce in conditii de off-road adevarat, acolo unde multe alte SUV-uri vor ceda. Totusi, exteriorul sau emana lux, design-ul respectand si la noua generatie filosofia L-Finesse a celor de la Lexus, iar materialele de interior sunt de un rafinament exclusiv.

Sub capota noii generatii si-a facut loc un nou motor V8 pe benzina, de 4.6 litri, care inlocuieste precedentul V8 de 4.7 litri. Desi capacitatea cilindrica a motorului a fost redusa, datorita eficientizarii si aplicarii tehnologiilor de ultima ora, puterea acestuia a crescut de la 263 CP la 306 CP – deci cu 40 CP mai mult in raport cu generatia precedenta. La baza acestor evolutii stau tehnologii precum Dual VVT-i, ACIS, EGR, precum si injectoare de tip nou. Si cuplul maxim al motorului a crescut de la 438 Nm la generatia precedenta la 449 Nm la noul GX 460. Noua generatie a primit si o noua cutie de viteze – una automata cu 6 rapoarte.

Noul Lexus GX 460 dispune de 7 locuri in habitaclu si promite sa fie un lider in clasa la capitolul siguranta activa si pasiva. SUV-ul de generatie noua este dotat cu sistem ABS adaptiv, sistem Multi-Terrain Select (care optimizeaza tractiunea si aderenta automobilului in functie de terenul pe care se ruleaza, avand posibilitatea selectarii a patru regimuri – noroi si nisip, suprafete moi, suprafete cu denivelari pronuntate, pietre), precum si sistem de asistenta pe teren accidentat Crawl Control (care permite selectarea a una din 5 viteze si deplasare lenta, in functie de dificultatea terenului pe care se circula). De asemenea, noul model va fi echipat si cu Multi Terrain Monitor si 4 camere video pentru a obtine un vizor de 360 grade.

La “Continent”, importatorul oficial Lexus in Moldova, sunt in prezent disponibile urmatoarele modele Lexus: IS 250, IS F, GS 300/460, LS 460/460 AWD, RX 350, LX 570, precum si supercar-ul LFA. In februarie 2010 gama de modele disponibile va fi completata cu noul GX 460.

Clientii Lexus ai companiei “Continent” beneficiaza de toate avantajele retelei oficiale de distribuitori Lexus din lume:
1. Statutul de automobil oficial;
2. Garantie deplina de 3 ani;
3. Automobile adaptate pentru conditiile climaterice ale tarii noastre;
4. Oferirea pachetului complet de informatii tehnice si documente aferente unui automobil cumparat oficial;
5. Posibilitatea deservirii complete, la cel mai inalt nivel, a automobilului Dvs. Lexus;
6. Teste drive cu intreaga gama de modele.

Importator oficial Lexus in Republica Moldova:
"Continent" SRL
Lexus Continent: str. Arborilor, 17/1, Chisinau,
Viaduct "Centru-Botanica", Showroom Toyota
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!