Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche Panamera a intrat in atelierul companiei TECHART
27 NOIEMBRIE 2009, 12:52
2,026
0
Porsche Panamera a intrat in atelierul companiei TECHART
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
Se pare ca inginerii atelierelor de tuning niciodata nu sunt satisfacuti de infatisarea celor mai noi modele aparute pe piata… La fel sunt si inginerii atelierului TECHART, cei care au reusit primii sa puna mana pe noul Porsche Panamera pentru ai reda un look formidabil care va emana si mai multa agresivitate si sportivitate.

Pe langa multitudinea modificarilor aplicate, la exterior Panamera a fost dotata cu noi elemente ce au inbunatatit aerodinamica si care in acelasi tip ii redau o aprenta fulgeratoare, tipica de altfel pentru TECHART, jante din aliaj usor de 21 sau 22 inch, sistem multifunctional de iluminare, cat si o sumedenie de optiuni pentru interior.

Noul Aerokit vine sa inbunatateasca caracteristicile de rulare a vehiculului in special la viteze mari. Spoiler-ul frontal are grija sa livreze cat mai mult aer pentru ca franele sa nu sa se supra-incalzeasca, ca in acelasi timp sa reduca si din forta de ridicare a axului frontal atunci cand vehiculul ruleaza cu viteze enorme. Spoiler-ul spate si difuzorul de aer, vin sa ofere mai multa stabilitate, iar impreuna cu tevile duble ale sistemului de esapament concepute din metal inoxidabil ce sunt frumos gravate cu logo-ul companiei TECHART, ofera un look irezistibil spatelui.

Cat priveste interiorul, TECHART ofera pentru Panamera doua versiuni de finisare cu piele de culoare neagra, sau Tectona. Acoperisul este tapitat cu Alcantara in aceeasi naunta ca salonul, in timp ce volanul multifunctional suplineste liniile elegante. Insertiile din lemn natural decoreaza minunat usile, plansa de bord si consola centrala.

TECHART ofera toate aceste elemente pentru Porsche Panamera S, 4S si Turbo, cele care vor putea fi comandate incepand cu Decembrie 2009. Si mai multe optiuni de individualizare, inclusiv tehnice, vor fi disponibile incepand cu anul 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!