Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiul Auto Trophy pentru Porsche Panamera si 911 Carrera
25 NOIEMBRIE 2009, 12:11
1,965
0
Premiul Auto Trophy pentru Porsche Panamera si 911 Carrera
De Constantin Mihalachi
0
Doua dintre modelele renumitului constructor german Porsche, Panamera si 911 Carrera, au fost premiate recent cu premiul Auto Trophy care a fost acordat de una dintre cele mai importante reviste auto germane Auto Zeitung. Porsche Panamera a fost premiat in segmentul de lux, iar 911 Carrera in segmentul sport.

In total, 104.442 cititori ai revistei Auto Zeitung si-au votat favoritele pentru premiul Auto Trophy, Panamera a inregistrat 25.6 % din voturi in categoria sa, iar 911 Carrera a fost favorita a 22.1 % din cititori. Porsche Panamera a reusit sa obtina acest premiu la doar cateva luni de la lansare, in timp ce 911 Carrera si l-a adjudecat pentru a 16 oara.

De la lansarea sa din Septembrie 2009, Porsche Panamera a reusit sa obtina o multitudine de premii printre care pot fi enumerate: Cea mai Buna Masina in Segmentul de Lux (revista Auto Bild), Cea Mai Prestigioasa Masina (Asociatia Jurnalistilor Auto din Canada), Cea mai Dorita Masina (site-ul american Inside Line), Interamerican Car of the Year (Asociatia Jurnalistilor Panamericani) s.a.
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!