Prima pagină  »  Ştiri  »  Alfa 8C Spider: Cea mai frumoasa masina a anului!
11 DECEMBRIE 2009, 09:51
1,503
0
Alfa 8C Spider: Cea mai frumoasa masina a anului!
De Constantin Mihalachi
0
Dupa ce cu putin timp in urma renumita revista britanica Top Gear Magazine anunta despre invingatorii premiilor Sport Car of the Year, Green Car of the Year si nu in ultimul rand Car of the Year, iata ca a venit momentul sa fie numit si castigatorul categoriei “Most Beautifull Car of the Year”. Astfel, Cea mai frumoasa masina a anului 2009 dupa parerea celor din Top Gear este extraordinarul sport car cu sange fierbinte Alfa 8C Spider, cel care a fost descris ca fiind “perfectiunea” in materie de automobile.

Sub capota bolidului italian este regasit V8-ul de 4.7 litri care produce uimitorii 450 cai-putere ce sunt dezlantuiti prin intermediul cutiei de viteze cu 6 rapoarte in stilul celor de Formula 1 cu manete sportive in spatele volanului. Acest tandem impresionant ofera o acceleratie de 4.5 secunde pana la 100 km/h si o viteza maxima de 291 km/h.

Alfa 8C Spider este limitata la o productie de 500 exemplare, multe din acestea fiind vandute mai repede decat ati reusi sa pronuntati “bellissima”!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!