Prima pagină  »  Ştiri  »  Aston Martin prezinta editiile speciale Carbon Black
21 DECEMBRIE 2009, 14:26
1,825
0
Aston Martin prezinta editiile speciale Carbon Black
De Constantin Mihalachi
0
Aston Martin a decis sa-si bucure admiratorii inainte de inceperea sarbatorilor de iarna prin lansarea noilor editii limitate Carbon Black, care vor fi disponibile pe doua dintre cele mai cunoscute si dorite modele britanice – DBS si V 12 Vantage.

Ambele modele sunt caracterizate de nuanta neagra metalizata Carbon Black a caroseriei, pentru aplicarea careia sunt necesare aproximativ 50 ore. Aston Martin V 12 Vantage se va bucura acum de insertiile din carbon de pe aripile frontale, cromul de pe grila radiatorului si jantele din aliaj usor cu design special. Cat priveste masina lui James Bond, Aston Martin DBS, fata de versiunea de serie, DBS Carbon Black se deosebeste doar prin noul design al jantelor, si prin culoarea exteriorului.

Interiorul ambelor modele continua nuanta exteriorului, nuanta evidentiata in primul rand pe scaunele de piele de culoare neagra Obsidian Black, care este strapunsa de marginile contrastante de culoare alba. De mentinerea bunei dispozitii in interiorul noilor modele se va ocupa sistemul audio de 700 Watt disponibil pentru V 12 Vantage, si sistemul Bang & Olufsen Beosound oferit pentru Aston Martin DBS. Prin dotarea modelelor cu scune ultra usoare din kevlar, greutatea automobilului a fost scazuta cu 17 kg.

Costul noilor versiuni va fi mai ridicat cu 5 % fata de modelele “standart”.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!