Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi A1: Numaratoarea inversa incepe astazi!
15 DECEMBRIE 2009, 10:17
1,172
0
Audi A1: Numaratoarea inversa incepe astazi!
De Constantin Mihalachi
0
Urmand sa fie prezentat pe viu in cadrul Salonului Auto de la Geneva, pe parcursul urmatoarelor luni, Audi urmeaza sa dezvaluie primele informatii si poze oficiale cu noul model din Ingolstadt - A1. Odata cu prezentarea acestuia, Audi va fi primul constructor ce va oferi un vehicul din segmentul premium in clasa automobilelor sub-compacte, model ce isi doreste ca public tinerii ce sunt in cautarea unui automobil cu un design atragator, dezvoltat tehnologic si caracterizat de materiale calitative la interior.

Asteptarea va lua sfarsit la inceputul lunii Februarie 2010, atunci cand noul Audi A1 va fi dezvaluit in premiera online, dar pana atunci, compania Audi ne va furniza primele detalii cu privire la design si procesul de productie, urmand ca in scurt timp dupa aceasta sa fie facute publice primele poze oficiale.

La scurt timp dupa premiera online, Audi ne va dezvalui toate informatiile cu privire la tehnologii, dinamica si eficienta, urmand ca deja in cadrul Salonului Auto de la Geneva membrii consiliului de administrare Audi sa raspunda la toate intrebarile celor interesati de noul model.
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!