Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW renunta la anvelopele Run Flat
15 DECEMBRIE 2009, 17:10
2,151
0
BMW renunta la anvelopele Run Flat
De Dio Plus SRL, Reprezentant oficial Continental in Republica Moldova
0
BMW a decis sa renunte incepand cu anul 2010 de la echiparea modelelor sale cu anvelopele de tip Run-Flat. Aceasta decizie a fost luata in urma numarului tot mai mare de soferi nemultumiti de modul de rulare a acestora.

Chiar daca in prezent anvelopele Run-Flat raman cele mai sigure in momentul pierderii presiunii de aer la viteze inalte, acestea sunt si cele mai neconfortabile in special pe suprafetele denivelate. Pe langa acestea, anvelopele Run-Flat sunt si cele care sporesc consumul de combustibil al automobilului, in mare parte datorita greutatii mai ridicate fata de anvelopele obisnuite.

Pana in prezent, unele modelele BMW erau echipate cu anvelope Run-Flat de la companiile Continental, Michelin si Dunlop.

In locul tehnologiei Run-Flat, compania analizeaza posibilitatea de a le inlocui cu cea mai noua tehnologie ContiSeal de la Continental. Tehnologia ContiSeal nu afecteaza modul de rulare al automobilului, garantand in acelasi timp un nivel inalt de mobilitate si siguranta chiar si atunci cand anvelopa pierde in mod subit presiune.

Aceasta tehnologie consta din aplicarea unei substante speciale pe partea interioara a anvelopei, substanta ce are calitatea de a “repara” punctul ce pierde presiunea de aer din anvelopa, permitand in acelasi timp rularea automobilului fara limita de viteza.

Anvelopele Continental cu tehnologie ContiSeal deja pot fi regasite pe modelele actuale Volkswagen Passat CC si Chrysler 300C.

Reprezentant oficial Continental AG in Republica Moldova:
Dio Plus SRL
Magazine Dio Plus:
Str.Alba-Iulia, 75 (uzina Alfa) - Telefon:75-38-38
Str.Valea Crucii, 11 - Telefoane: 66-06-99, 66-09-99
www.continental.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!