Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW Z4 a devenit si mai puternic!
14 DECEMBRIE 2009, 17:45
1,422
0
BMW Z4 a devenit si mai puternic!
De Constantin Mihalachi
0
Fiind unul din cele mai dorite roadster-e din lume, BMW isi doreste ca dorinta printre clientii sai sa creasca si mai mult odata cu lansarea noii versiuni Z4 sDrive35is, cea care va creste posibilitatile dinamice ale celui mai rapid roadster bavarez. Versiunea BMW Z4 sDrive35is va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit ce se va desfasura in Ianuarie 2010, in timp ce vanzarile noului model vor incepe in primavara aceluiasi an.

Sportivitatea intotdeauna a insotit roadster-ele bavareze, insa in cazul lui Z4 sDrive35is aceasta capata un nou sens. Reactiile acceleratorului sunt mult mai rapide acum datorita propulsorului de 3.0 litri cu 6 cilindri in linie ce a fost dotat cu doua turbine ce genereaza impreuna 335 cai-putere la 5.900 rpm si 450 Nm oferiti intre 1.500 – 4.500 rpm. In asa mod, noua model este mai puternic cu 30 cai-putere si 50 Nm decat versiunea Z4 sDrive35i. Dotat cu sistemul “overboost” ce ofera un surplus de 50 Nm, oferind astfel un total de 500 Nm, BMW Z4 sDrive35is accelereaza pana la 100 km/h in 4.8 secunde, im timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Propulsorul este cuplat la cutia automata cu 7 rapoarte cu dublu ambreiaj DCT ce livreaza puterea imensa exclusiv catre puntea spate. Odata cu puterea mai mare, Z4 sDrive35is a fost dotat cu suspensia sportiva M Sport, care micsoreaza garda la sol cu 10 mm. Pachetul exterior M Sport ii ofera noului roadster o aparenta agresiva, sugerata in primul rand de bumper-ul fata cu prize de aer imense, difuzorul de aer din partea spate, si jantele de 18 inch (optional 19 inch). In ciuda nuantei caroseriei, fie ea Alpine White, Silver, Black Sapphire, Space Grey, Deep Sea Blue sau Melbourne Red, oglinzile exterioare vor ramane de o nuanta argintie Oxide Silver.
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!